Dany'nin sözleşmesi feshedildi!

Galatasaray'ın sezon başında Granada'ya kiraladığı Dany'nin sözleşmesi feshedildi.

Dany'nin sözleşmesi feshedildi!
Dany'nin sözleşmesi feshedildi!
GİRİŞ 22.01.2015 15:54 GÜNCELLEME 23.01.2015 09:28
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İspanyol kulübünde forma şansı bulamayan Kamerunlu oyuncunun sözleşmesinin feshinde sarı kırmızılı kulüple de anlaşma sağlandığı duyuruldu.

Dany için Fransa Ligi'nden teklifler olduğu ve Galatasaray yönetiminin Kamerunlu oyuncuyu Fransa Ligi'nden bir ekibe kiralayacağı belirtildi. 2012-2013 sezonu başında Gaziantepspor'dan 3.3 milyon Euro karşlığında transfer edilen Dany, sarı kırmızılılarda istenilen performansı gösterememişti. Granada'da forma şansı bulamayan Dany, yalnızca Kral Kupası'nda 45 dakika oynayabilmişti.

Galatasaray'ın bir diğer kiralık oyuncusu Ontivero'nun Gaziantepspor ile olan sözleşmesi de geçtiğimiz günlerde feshedilmişti. Genç futbolcunun menajeri Alanya kampında Galatasaraylı yöneticilerle görüşmüş, Palermo'nun Ontivero'yu kiralamak istediğini ifade etmişti. Ancak sarı kırmızılı yönetim, şu an için Ontivero ile ilgili son kararını vermedi. Arjantinli oyuncunun durumu önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

YORUMLAR 1
  • kartal 9 yıl önce Şikayet Et
    iyi olmuş beşiktaş maçında durduk yere penaltı yapıp takımı yüzüstü bırakmıştın şimdi gittiğin yerdekovuluyorsun neredeyse beter ol
    Cevapla