Sneijder: Ayakkabı bile giyemiyorum

Wesley Sneijder, Gençlerbirliği maçı öncesinde Hamza Hamzaoğlu'nun kapını çaldı, mazaretini anlattı.

Sneijder: Ayakkabı bile giyemiyorum
Sneijder: Ayakkabı bile giyemiyorum
GİRİŞ 28.12.2014 09:51 GÜNCELLEME 28.12.2014 09:51

Bir aydır başparmağında sorun bulunan Hollandalı futbolcu, hafta içinde hocasıyla görüştü, “Ağrılarım o kadar şiddetli hale geldi ki, ayakkabı bile giyemiyorum. Ancak yine de karar sizin. Oynamamı isterseniz çıkar oynarım” dedi. Hamza hoca da Beşiktaş derbisini düşünerek ona görev vermedi.

Galatasaray’da Wesley Sneijder’in sakatlığı, Noel döneminde “manidar” bulunmuş, ancak sarı-kırmızı yönetim ve teknik heyet, Hollandalı futbolcunun sakat olduğunda ısrar etmişlerdi.

Yaklaşık 1 aydır ayak başparmağında ağrısı olan ve büyük fedakârlıkla oynayan Sneijder’in, hafta içinde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun kapısını çalarak, “Hocam ağrılarım o kadar şiddetli hale geldi ki ayakkabı bile giyemiyorum. Ancak yine de karar sizin. Oynamamı isterseniz çıkar oynarım” dediği öğrenildi. Bunun üzerine haftaya oynanacak olan Beşiktaş maçını dikkate alan Hamzaoğlu’nun, birçok eksiğe rağmen Sneijder’e görev vermediği ortaya çıktı.

Sneijder’in olabilecek spekülasyonları da dikkate alıp, tedavisini aksatmadığı ve Gençlerbirliği maçının oynandığı cuma günü de 3 saatini tesislerde geçirdiği belirlendi. Ankara deplasmanının ardından futbolculara 2 gün izin verilmesine karşın, Sneijder diğer sakat futbolcular gibi dün yine tesislerin yolunu tuttu.

Derbiye hazır

Cim-Bom’da Gençlerbirliği beraberliğinin ardından sakat futbolculardan güzel haberler biraz olsun teselli oldu. Sakatlıkları yüzünden önceki gün oynayamayan Sneijder ve dizinde sorun olan Chedjou’nun Beşiktaş ile yapılacak ilk yarının son maçında takımdaki yerlerini alabilecekleri öğrenildi. Bu arada diğer sakat isim Pandev’in de durumunun ciddi olmadığı ve teknik heyetin arzu etmesi halinde Beşiktaş maçına kadar hazır hale geleceği bildirildi.