Sneijder dev kulüpte liste başı!

Tuttosport gazetesi, siyah-beyazlı ekibin Galatasaray’ın Hollandalı yıldızına talip olduğunu öne sürdü.

Sneijder dev kulüpte liste başı!
Sneijder dev kulüpte liste başı!
GİRİŞ 27.12.2014 03:40 GÜNCELLEME 27.12.2014 03:41
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın yıldızı Wesley Sneijder'e İngiltere’nin ardından İtalya’dan teklif geldi. Juventus'a yakınlığıyla bilinen Tuttosport gazetesi, siyah-beyazlı kulübün teknik direktörü Maximiliano Allegri’nin Hollandalı futbolcuyu istediğini yazdı.

Gazete, Sneijder’in Türkiye’de mutsuz olduğunu ve İtalya’ya dönmek istediğini de kaydederken, hayat arkadaşı Yolanthe Cabau’nun da Türkiye’den ayrılmak istediğini iddia etti.

Tuttosport, Allegri’nin Inter’in 2010’da İtalya Ligi, İtalya Kupası ve Şampiyonlar Ligi’ni kazanmasında büyük rol oynayan Sneijder’i transfer listesinin başına koyduğunu belirtti.

Sneijder, 2009-13 yılları arasında İtalya’da Inter formasıyla 116 maçta 22 gol atıp, 36 asist yapmıştı.

Galatasaray’da 20 milyon Euro serbest kalma bedeli bulunan Sneijder’in sözleşmesi 2016’da sona eriyor. Böylece ara transferde teklif gelmesi durumunda Galatasaray’ın Juventus karşısında eli daha kuvvetli olacak.

Spor gazetesi, Sneijder’in olmaması durumunda diğer alternatifin ise Anderlecht’ten Dennis Praet olduğunu yazdı. Gazeteye göre Juventus’un ara transferde diğer istediği isimler ise Bayern Münih’ten Xherdan Shaqiri, Barcelona’dan Martin Montoya, Porto’dan Rolando.

YORUMLAR 2
  • Sertaç 9 yıl önce Şikayet Et
    15m gibi bir para verirseler hemen satalım.
    Cevapla
  • Arif koç 9 yıl önce Şikayet Et
    iyi mi oynamışlarmı.Galatasaray ŞAMPİYON ASLAN
    Cevapla