G.Saray'dan açıklama: Özür diledier

Galatasaray Kulübü, yaptığı açıklama ile B. Yaşamspor'un, kaleci Engin Kaya'nın attığı tweetler için kendilerinden özür dilediğini açıkladı

G.Saray'dan açıklama: Özür diledier
G.Saray'dan açıklama: Özür diledier
GİRİŞ 26.12.2014 19:21 GÜNCELLEME 26.12.2014 19:21
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Balçova Yaşamspor'un kalecisi Engin Kaya, Ziraat Türkiye Kupası'nda sarı kırmızılı ekiple oynadıkları karşılaşmanın öncesinde ve sonrasında Galatasaraylıları kızdıracak paylaşımlarda bulunmuştu.

Bunun üzerinde Balçova Yaşamspor Başkanı Sayın Fatih Komili'nin bir basın açıklaması yaparak Galatasaray'dan özür dilediği öğrenildi.

İşte sarı kırmızlı kulübün resmi internet sitesinden yapılan o açıklama;

Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, oyuncusunun açıklamalarından dolayı özür dileyen FBM Makina Balçova Yaşamspor Kulübü Başkanı Fatih Komili'ye teşekkür etti.

Yarsuvat, kulübün internet sitesindeki açıklamasında, "Balçova Yaşamspor Başkanı Sayın Fatih Komili, bir sporcusunun kulübümüze yönelik kabul edilemeyecek davranışları nedeniyle basın açıklaması yaparak özür dilemiştir. Böylesine önemli bir erdemi kamuoyunun gözü önünde sergilediği için kulübümüz ve camiamız adına kendisine içtenlikle teşekkür ederiz" görüşlerine yer verdi.

YORUMLAR 4
  • isimsiz 9 yıl önce Şikayet Et
    klasik fenerli işte, az zorlayınca su kaynatıyorlar. fener de 7-0 dan beri kaynar suyla geziyor, işi gücü gs düşmanlığı...
    Cevapla
  • isimsiz 9 yıl önce Şikayet Et
    Artiz. Özrü dileyen kaleci değil kulübün başkanı. Okumayı öğren sonra yorum yaz. Eğitim şart...
    Cevapla
  • hsyn 9 yıl önce Şikayet Et
    özür dilemeseler biliyorlar 9 değil de 18 olacağını :)
    Cevapla
  • gençler 9 yıl önce Şikayet Et
    Gençlerbirliği'ne 9 değil 18 atsaydınız artizler...
    Cevapla