İki sene sonra ortaya çıkan sır!

Abdurrahim Albayrak ’nın 2 yıl önce Hamza Hamzaoğlu ile Silivri’de bir otelde bir araya geldiği ve vizyonundan çok etkilendiği öğrenildi.

İki sene sonra ortaya çıkan sır!
İki sene sonra ortaya çıkan sır!
GİRİŞ 26.12.2014 07:42 GÜNCELLEME 26.12.2014 07:43
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Galatasaray’da Cesare Prandelli’nin yerine Hamza Hamzaoğlu’nun gelişiyle beraber esen olumlu rüzgar herkesin dördüncü yıldıza ve şampiyonluğa olan inancını artırdı.

VİZYONUNDAN ETKİLENDİ

Şüphesiz genç teknik adamın başarısı en çok Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak’ı mutlu ediyor. Çünkü Prandelli’nin yerine gelecek hoca için çeşitli alternatiflerin masaya yatırıldığı anlarda Gheorghe Hagi isminin ön plana çıktığı ve o ana kadar sessiz kalan Albayrak’ın, Hamza Hamzaoğlu’nu bir anda ortaya atarak sürece yeni bir boyut kazandırdığı belirlendi. Albayrak’ın bu sürpriz ismi gündeme getirmesinde ise 2 sene önce Silivri’de bir otelde genç teknik adamla yediğin yemeğin etkili olduğu belirlendi. Hamzaoğlu’nun ailesiyle beraber olan Albayrak’ın başarılı hocanın söylemlerinden ve vizyonundan o gün çok etkilendiği bildirildi.

TERİM'DEN SONRA HAMZAOĞLU'NUN GELMESİNİ SAVUNDU

O yemeğin ardından her fırsatta Fatih Terim’den sonra Galatasaray’a Hamza Hamzaoğlu’nun gelmesi gerektiğini savunan ve bu arzusunu yakınlarına söyleyen Albayrak’ın, Prandelli’yle yolların ayrılmasından sonra hayalini böylece gerçekleştirdiği ifade edildi.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 2
  • Acaba... 9 yıl önce Şikayet Et
    son iki yıldaki akhisar-fb akhisar-bjk ve akhisar-gs maçları irdelenmeli mi acabaaa
    Cevapla
  • gs li 9 yıl önce Şikayet Et
    hamza hoca adam gibi adam tam futbola ilgim kayboldu derken yine umutlandırdı beni.ayrıca gelirken ücret talep etmeyin siz ne derseniz tamam demesi çok anlamlı bir eylem..
    Cevapla