G.Saray'dan açıklama: Sneijder Ocak ayında...

Galatasaray Kulübü Sportif AŞ Yöneticisi Ali Dürüst, Mersin İdmanyurdu karşısında elde ettikleri galibiyetin önemli olduğunu söyledi.

G.Saray'dan açıklama: Sneijder Ocak ayında...
G.Saray'dan açıklama: Sneijder Ocak ayında...
GİRİŞ 21.12.2014 00:24 GÜNCELLEME 21.12.2014 00:24

Galatasaray'ın Mersin İdmanyurdu'nu 3-2 mağlup ettiği maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ali Dürüst, karşılaşmayı şöyle değerlendirdi:

"Genelde Mersin İdmanyurdu ile burada oynadığımız maçlar heyecanlı geçiyor. Bu da o maçlardan biriydi. Geçmişte de zor da olsa kazanmıştık. İkinci yarıda oynamamız gerektiği gibi oynadık, yapmamız gerekeni yaptık ve galip ayrıldık. İlk yarıda verilen ve verilmeyen penaltılar takımın konsantrasyonunu da bozdu. Ancak mühim olan 90 dakika sonunda galip gelmek. En mühimi de ligin sonunda farklı bitirmek. Bu sezon hakemlerin penaltı kararları çok konuşuldu. Demek ki hücum futbolu oluyor. Ben bardağın dolu tarafına bakıyorum. Demek ki herkes ceza sahasına giriyor ki penaltı pozisyonu oluyor. Hakemlerin daha dikkatli olması gerekiyor. Zaman zaman baskıyla hata yapılabiliyor."

SNEİJDER İLE İLGİLİ ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Sarı-kırmızılı yönetici, yabancı basında transfer olacağı iddialarına yer verilen Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder'in takımda kalacağını vurgulayarak, "Sneijder ile ilgili Ocak ayında bir gelişme olmayacak. Oyuncumuzla mukavelemiz var. Biz şampiyonluğu hedefliyoruz. Bütün oyuncularımızla devam etmek istiyoruz. Bir problem de gözükmüyor" diye konuştu.