Albayrak: Mükemmel bir Galatasaray vardı

Abdurrahim Albayrak, '90. dakikaya kadar pres yapan, koşan mükemmel bir Galatasaray vardı' dedi.

Albayrak: Mükemmel bir Galatasaray vardı
Albayrak: Mükemmel bir Galatasaray vardı
GİRİŞ 20.12.2014 23:54 GÜNCELLEME 20.12.2014 23:54

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Spor Toto Süper Lig'de Mersin İdmanyurdu'nu 3-2 yendikleri maçta sakatlık geçiren Semih Kaya'nın ve dişlerinde yaşadığı sorunun ardından kendi durumunun iyi olduğunu ifade etti.

Semih'in maçta yaşadığı sakatlıktan sonra götürüldüğü Ulus'taki Liv Hospital'da açıklamalarda bulunan sarı-kırmızılı yönetici, futbolcularının yarın taburcu edileceğini bildirdi.

Albayrak, "Semih'in bir problemi yok. Doktorlar kontrol altında tutuyorlar. Yarın Allah'ın izniyle evinde olacak, bir sorun görünmüyor" diye konuştu.

Mersin İdmanyurdu karşısında alınan galibiyet nedeniyle taraftarlara da teşekkür eden Albayrak, "Bu maçın ne kadar futbolcular kahramanıysa taraftarlar da kahramandır. Takımı yalnız bırakmadılar. Mağlup durumdaydık. İkinci devrede soyunma odasında konuşma yaptık. Sahada da taraftarımız inanılmaz destek verdi. Allah hepsinden razı olsun" şeklinde ifadeler kullandı.

Son dakikaya kadar verilen mücadelenin önemli bir gösterge olduğunu anlatan sarı-kırmızılı yönetici, "90. dakikaya kadar pres yapan, koşan mükemmel bir Galatasaray vardı. Bugün çok zor şartlarda, iki kez mağlup duruma düşmemize rağmen maçı kopardıysak, bu durum, futbolcularımıza ve taraftarımıza büyük bir güven verdi. Demek ki 90. dakika da olsa Galatasaray atar ve kazanır. Bu bizim için çok önemliydi. Hamza hocam da takıma hırs verdi. Emin adımlarla hedefe ulaşmak için her şeyi yapıyoruz" şeklinde konuştu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL