Arena'da son sözü Aslan söyledi!

Galatasaray, Süper Lig'in 14. haftasında, 2 kez geriye düştüğü maçta Mersin İdman Yurdu'nu 3-2 mağlup etti.

Arena'da son sözü Aslan söyledi!
Arena'da son sözü Aslan söyledi!
GİRİŞ 21.12.2014 00:02 GÜNCELLEME 21.12.2014 00:36
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 14. Haftasında Galatasaray, Mersin İdman Yurdu'nu konuk etti. Hamza Hamzaoğlu yönetiminde son 3 maçını kazanan Aslan, ligin flaş ekiplerinden Rıza Çalımbay'ın ekibi karşısında 3 puanı 3 golle aldı.

MÜTHİŞ MAÇTA 2 PENALTI GOLÜ

Mersin İdman Yurdu'nun defans oyuncusu Güven Varol'un biri kendi kalesine biri Galatasaray kalesine 2 golünün bulunduğu maçta 2 de penaltı golü vardı.

Sarı-kırmızılılar 2 kez yenik duruma düştüğü maçta 78. dakikada Umut Bulut'la bulduğu golle sahadan 3-2 galip ayrıldı. Mersin İdman Yurdu'nda Vederson, 90+4'te gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı.

BU SEZON İLK KEZ 4'LEDİ

Galatasaray sahasında Mersin İdman Yurdu karşısında 3-2 kazandı ve bu sezon ilk kez Süper Lig’de üst üste 4 maç kazanmış oldu. 

Bu galibiyetle puanını 32'ye çıkaran sarı-kırmızılılar maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Cim Bom, gelecek hafta Gençlerbirliği ile karşılaşacak

---------------------------------------------------------------

Galatasaray: 3 - Mersin İdmanyurdu: 2

Stat: Türk Telekom Arena

Hakemler: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Kemal Yılmaz

Galatasaray: Muslera, Sabri Sarıoğlu, Chedjou, Semih Kaya (Dk. 35 Hakan Balta), Telles, Emre Çolak (Dk. 46 Hamit Altıntop), Melo, Selçuk İnan, Sneijder (Dk. 84 Olcan Adın), Burak Yılmaz, Umut Bulut

Mersin İdmanyurdu: Nihat Şahin, Serkan Balcı, Servet Çetin, Mitrovic, Gökçek Vederson, Sadiku, Murat Ceylan, Nakoulma, Khalili (Dk. 82 Morais), Güven Varol (Dk. 80 Sinan Kaloğlu), Futacs (Dk. 67 Pedriel)

Goller: Dk. 9 Güven Varol, Dk. 26 Mitrovic (Penaltıdan) (Mersin İdmanyurdu), Dk. 18 Güven Varol (Kendi Kalesine), Dk. 55 Burak Yılmaz (Penaltıdan), Dk. 79 Umut Bulut (Galatasaray)

Kırmızı kart: Dk. 90+3 Vederson (Mersin İdmanyurdu)

Sarı kartlar: Dk. 14 Telles, Dk. 25 Sneijder, Dk. 44 Melo, Dk. 45+2 Sabri Sarıoğlu (Galatasaray), Dk. 17 Mitrovic, Dk. 54 Nihat Şahin (Mersin İdmanyurdu)

YORUMLAR 14
  • GS LİLER 9 yıl önce Şikayet Et
    Fanatik olun ama akıllı bir fanatik olun. Maç hakemden siz hediyeydi. Aynı şekilde FB-BJK maçlarınıda gördük. Bu şekilde devam ettiyiniz sürece türk futbolu hep kaybedecek. Rezalet bir maç ve MERSİN in resmen hırsızı oldu hakem.
    Cevapla
  • H.B.V 9 yıl önce Şikayet Et
    işte galatasarayda penaltı kullandı hemde uyduruk penaltı ey bilir kişiler nerdesiniz?..
    Cevapla
  • hakan 9 yıl önce Şikayet Et
    bu akşam mersin 9 atsaydı hakem 6 saraya 10 gol attırırdı. bu kadar ucuz penaltı verilmez. bu kadar basit düdükler çalınmaz. ligin tadı tuzu kalmadı.
    Cevapla
  • Aglamaaaaaaaaaaaa fener aglamaaaaaaaaaaaaa 9 yıl önce Şikayet Et
    kural diyor ki kaleci cikislarinda topa müdahele etmek zorunda topa müdahale edemeyip rakibe temas ederse rakibin dengesini bozdugu icin faul yapmis olur diyor tamam burak kendini yere atan bir oyuncu ama bu pozisyon penalti, fenerliler kendi haksiz galibiyetini hakli göstermeye calismasin bu arada mersinede tebrikler iyi oynadilar ama iste tecrübe farki galatasaray daha cok istedi
    Cevapla
  • sevilay 9 yıl önce Şikayet Et
    inşallah yaşam spor maçı gibi olur sıkıntıya mahal yok...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle