G.Saray'dan Sneijder patlaması! "Menajerinin işi"

Yönetimin Wesley Sneijder'in menajeri tarafından tehdit edildiği iddiası üzerine Ali Dürüst, açıklama yaptı.

G.Saray'dan Sneijder patlaması! "Menajerinin işi"
G.Saray'dan Sneijder patlaması! "Menajerinin işi"
GİRİŞ 19.12.2014 15:45 GÜNCELLEME 19.12.2014 15:45

Galatasaray sportif AŞ yönetim kurulu üyesi Ali Dürüst, yönetim kurulunun Wesley Sneijder'in menajeri tarafından tehdit edildiği iddiasını net bir dille yalanladı. Dürüst, "Sneijder'in şu an için kulüpten alacağı yok. Vadesi gelmiş tüm alacakları ödenmiş durumda. Yapılması gereken son ödemesi de Ünal Aysal yönetimi tarafından yapılmış. Dolayısıyla menajerinin, Sneijder'in gecikmiş alacakları nedeniyle yönetimle pazarlık yapma gibi bir ihtimali söz konusu olamaz. Mantıken mümkün değil" dedi.

'İstanbul'da mutlu'

Sneijder'den çok memnun olduklarını ifade eden Ali Dürüst, "Ne bizim onu satma düşüncemiz var. Ne de onun ayrılma düşüncesi. Kendisiyle her görüşmemizde İstanbul'da yaşamaktan dolayı çok mutlu olduğunu dile getiriyor. İfadelerinde çok samimi olduğu da her halinden anlaşılıyor" diye konuştu.

'Menajerinin işi bu'

Hollandalı yıldızın menajerinin son dönemdeki açıklamalarını da değerlerdiren Ali Dürüst, imalı sözler sarfetti: "Menajerlerin işi futbolcu pazarlamak. Sonuçta o da futbolcusu transfer oldukça para kazanacak. Her menajer futbolcusunun sık sık transfer olmasını ister" açıklamasını yaptı. Sneijder'in menajerinin Galatasaray Yönetimi'ni tehdit ederek, "Ya gecikmiş alacakları ödeyin ya da 20 milyon Euro'ya serbest kalır" maddesini kaldırın dayatmasında bulunduğu ileri sürülmüştü.

KAYNAK: FANATİK