G.Saraylı futbolcular bedelli kuyruğunda

Son bedelli düzenlemesinden faydalanan Galatasaraylı oyuncular askerlik şubesinde topluca başvuruda bulundu.

G.Saraylı futbolcular bedelli kuyruğunda
G.Saraylı futbolcular bedelli kuyruğunda
GİRİŞ 19.12.2014 09:59 GÜNCELLEME 19.12.2014 10:40
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Akşam saatlerinde sosyal medyaya düşen bir fotoğraf kafaları karıştırdı. Galatasaraylı oyuncuların bedelli askerlik başvurusu yaptığı sırada çekildiği iddia edilen fotoğrafta, Burak Yılmaz, Selçuk İnan, Olcan Adın,Umut Bulut, Yekta Kurtuluş ve Hakan Kadir Balta yer alıyordu.

Sosyal medyada tartışmalara neden olan fotoğrafın gerçek olup olmadığı bilgisine Posta ulaştı. Galatasaraylı yıldız oyuncular, Florya'daki Galatasaray tesislerinden çıkıp Zeytinburnu'ndaki askerlik şubesinde topluca bedelli askerlik başvurusunda bulundu. Başvuru sırasında hatıra fotoğrafı çektirdiler. Fotoğrafta, askerlik şubesinde görevli olduğu tahmin edilen kişi de var.

SON TARİH 13 ŞUBAT

Kamuoyunda geniş yankı bulan ve binlerce kişinin beklediği bedelli askerlik başvuruları 15 Aralık’ta başladı. Başvuruların ilk 9 gününde toplam 3 bin 500 kişi bedelli askerlik başvuru yaptı. Bedelli askerlik başvurusu için son tarih ise 13 Şubat 2015.

Bedelli uygulamasından henüz fiili askerlik hizmetine başlamamış ve 1 Ocak 1988 tarihinden (bu tarih dahil) önce doğan yükümlülerden istekli olanlar, 13 Şubat 2015'e kadar askerlik şubelerine veya yurtdışı temsilciliklerine başvurmaları ve 18 bin lira ya da karşılığı kadar yabancı ülke parasını peşin olarak ödemeleri şartıyla faydalanabiliyor.

YORUMLAR 15
  • BoluBeyi 9 yıl önce Şikayet Et
    Geçmişte bedelli askerlikten yararlanıp 28 gün Burdur Er Eğitim de yaTan !! arkadaşların askerlik anılarını anlatmaları ortalama 5 ay sürüyordu. Bunlarda sanırım en 3 ay boyunca askerlik anılarını anlatırlar eşe dosta :))
    Cevapla
  • TANZER 9 yıl önce Şikayet Et
    Adamları vatan haini ilan ettiniz.Vatan sevgisini askerlik gibi saçma bir düzenle ölçemezsiniz.Benimde param olsa bende bedelli yaparım.Vatan sevgisi öyle adının önünü TC bilmem ne yazmakla da olmaz askere gitmemekle de olmaz.
    Cevapla
  • gfb 02 9 yıl önce Şikayet Et
    volkana vatan haini diyen hainler iyi bakın fotoya...
    Cevapla
  • ALİ KEMAL 9 yıl önce Şikayet Et
    aslan parçalarına bak vatan bunlara mınnettar
    Cevapla
  • Sidar AKGÜNEŞ 9 yıl önce Şikayet Et
    mİLLİ takımı kurtardılar, sıra vatanda. Allah'tan bedelli yapacaklar :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle