Albayrak açıkladı! Eboue kalacak mı?

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, önemli açıklamalarda bulundu.

Albayrak açıkladı! Eboue kalacak mı?
Albayrak açıkladı! Eboue kalacak mı?
GİRİŞ 18.12.2014 17:18 GÜNCELLEME 18.12.2014 17:18

Galatasaray'da Başkan Yardımcısı ve Futbol Şube Sorumlusu olarak görev yapan Abdurrahim Albayrak, Kadir Has Üniversitesi'ndeki toplantının ardından NTVSpor'a açıklamalarda bulundu. Albayrak, Eboué'den Sabri'ye kadar birçok konuda önemli sözler söyledi. İşte Albayrak'ın o sözleri:

"Hiçbir futbolcumuzu satmayı düşünmüyoruz. Yasin Öztekin, biz göreve gelmeden önce Karabükspor ile görüşme yapmış. Hamza Hamzaoğlu ile görüştük. Durmak yok, yola devam. Eboue'ye teklif gelmedi henüz. Keşke teklif olsa. Eboué'yi oynatmamız mümkün değil. Şu an onu isteyen yok ama inşallah bir kulüp çıkar da Eboué'yi satarız. Eboue yabancı sınırlamasına takıldı. Federasyon bu kuralla ilgili açıklama yapacak ama bir sonraki sezon geçerli olacak. 

TFF'nin ocak ayında yapacağı açıklamanın kulüpleri biraz daha rahatlatacağını düşünüyorum. Engin çok kaliteli bir futbolcudur. Tekrardan Türk futboluna faydalı olacağını düşünüyorum. Engin ve Yiğit için ara transfer döneminde inşallah bir kulüp buluruz. Bu ikisi için de çok faydalı olacak."