Hamzaoğlu o ismi göndermekten vazgeçti

Galatasaray'da planlar değişti. Sinan Gümüş de A takım kadrosuna alınacak.

Hamzaoğlu o ismi göndermekten vazgeçti
Hamzaoğlu o ismi göndermekten vazgeçti
GİRİŞ 18.12.2014 09:22 GÜNCELLEME 18.12.2014 10:33

Galatasaray’ın, 3. Lig’de yer alan Balçova Yaşamspor ile yaptığı kupa maçını 9-1 kazanması, gelecek planlarında bazı isimlerin kaderlerini de değiştirdi. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun, verilen şansı iyi değerlendiren futbolcularına bundaki sonraki periyotta da şans vermeye devam edeceği bildirildi.
 
Özellikle Pandev’in üç gol atması, en çok yönetimi sevindirdi. Devre arasında gönderilmek istenen oyuncunun piyasa yapmasından sarı-kırmızılılar memnun kalırken, Hamza hoca ise fizik olarak geride olduğu için tecrübeli futbolcudan memnun olmadığını ortaya koydu.
 
Balçova Yaşamspor maçını en iyi değerlendiren isimlerden biri de Yasin Öztekin oldu. Ara transferde kiraya verilmek istenen, hatta Karabük’le söz kesilen Yasin de İzmir’de kendini gösterince planlar değişti.
 
Hamzaoğlu’nun, yaratıcı futbolcuyla ilgili olumlu düşünceler içerisinde olduğu belirtildi. A2 ile idmanlara çıkıp, maçlarda forma giyen ve attığı gollerle dikkat çeken Sinan Gümüş de bundan sonra A takım kadrosuna alınacak. Hamzaoğlu, Sinan’a süre vermeye başlayacak. Rakip her ne kadar zayıf olsa da savunmanın önünde oynayan Olcan Adın’ın hırsı ve golleri, Hamzaoğlu’nu mutlu etti. Büyük umutlarla gelmesine karşın yeterli performansı gösteremeyen Olcan’a daha fazla şans verilecek.