Balçova'nın hocası: Dururlar dedik ama...

Galatasaray'a 9-1 mağlup olan Balçova Yaşamspor'un hocası Altan Çetindağ, karşılaşma sonrasında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Balçova'nın hocası: Dururlar dedik ama...
Balçova'nın hocası: Dururlar dedik ama...
GİRİŞ 17.12.2014 00:20 GÜNCELLEME 17.12.2014 00:20
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

FBM Makina Balçova Yaşamspor’un teknik direktörü Altan Çetindağ, Galatasaray maçı sonrasında "Bu seviyelerde çok basit hatalar yapmamak gerekiyor" dedi. Çetindağ, mağlubiyetten değil, skorun büyüklüğünden dolayı üzüntü yaşadıklarını söyledi. Müsabakada ilk 10 dakikalık bölümde 2-0 öne geçebileceklerini kaydeden Çetindağ, şöyle konuştu:

"Daha sonra 20 dakikalık bölümde maç kafa kafaya gitti, daha sonra bireysel hatalardan gelen gollerle aradaki fark açıldı. Galatasaray çok coşkulu oynadı. Biz de futbolu çirkinleştirmeden oynamaya çalıştık. Oyuncularımı süre içinde olgunlaştırmak adına bu müsabaka çok önemliydi. Bu seviyelerde çok basit hatalar yapmamak gerekiyor. Oyun bilgisi, pozisyon tekniği yüksek futbolcular bu hataları cezalandırıyor. Türkiye’nin en genç kulüplerinden bir tanesiyiz ve genç bir takımız. Hamza hocanın takımına yenilmek bir teselli. Galatasaray bizim rakibimiz değil, lig çok önemli bizim için. Bu maç bize hem prestij hem de tanıtım açısından önemliydi."

Oyunculuk döneminde Hamza Hamzaoğlu’nun savunma, kendisinin de forvet olduğunun hatırlatılması üzerine Çetindağ, "Bu sefer tersi oldu. Hamza hoca forvet, biz de zayıf bir savunma oyuncusu olduk. Bize biraz sert geldi" dedi.

Balçova Yaşamspor teknik direktörü Altan Çetindağ, basın toplantısının ardından gazetecilerle sohbet ederken, "İlk yarıda bittikten sonra soyunma odasında konuştuk. İkinci yarıda dururlar dedik, durmadılar" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 7
  • bünyamin 9 yıl önce Şikayet Et
    Ligde G.Saray DÜNYANIN Golünü yemeye alıştığı için maç da gollü geçti.
    Cevapla
  • mahmut 9 yıl önce Şikayet Et
    gs aıp etti,adamlar 3. ligde ve zevk almak ve aldırmak amaçlı oynadılar. farktan sonra gs sadece gençlerle saldırsa, 15 de atsa olurdu ama böylesi yakışmadı. büyük takım büyüklüğünü göstermedi
    Cevapla
  • anemo 9 yıl önce Şikayet Et
    galataasaray :.9 barcelona ::1 waybe fark attı galatasaray . düşünün bir 3 lıg takımi karşısında avrupa fatıhı bırtakım sonuç bu . bununlada övünürler yazık gercekten yazık
    Cevapla
  • sosyal balçova 9 yıl önce Şikayet Et
    medyada ahkam kesersen 9 az bile olmuş. bazılarının zoruna gitmiş sanırım. nerdeyse as kadro denecek oyuncularla Bayburt maçına çıkıp, 3-1 alanların sesi bu maça odaklanmış durumda.Mesele hazım meselesi, biraz hazmetmeyi öğrenmek lazım.
    Cevapla
  • anemo ve adil yiğite 9 yıl önce Şikayet Et
    Bakıyorumda 9 gol çok zorunuza gitmiş, Galatasaray'ın övündüğü falan yok, siz yeriniyorsunuz. Rakibi hafife almayıp iyi futbol oynayın takıma mı laf söylüyorsunuz gidin ötede oynayın. Ayrıca sosyal medyada da herkes 4 atmış bizde atarız 6 da atarız diyenler kendileydi gördüler 4 ü 6 yı ...
    Cevapla
  • gözünüz kesmişti bir ara 9 yıl önce Şikayet Et
    sizin oyuncularınız herkes dört atıyor biz de atarız derse, biri de 6 vurgusu yapan şeyler paylaşıp sataşırsa onlar da durmaz. Haddi bildirme maçı oldu bir anlamda.
    Cevapla
  • adil yiğit 9 yıl önce Şikayet Et
    büyük takım böyle maçlarda belli olur. ula bulduk ne varsa dersen o senin acizliğini gösterir. bırakın yok dört demişlerde yok altı vurgusu yapmışlarda. cinconun kibirliliğini bunu yapmamaları gerekirdi. 3. lik takımına as 11 innen çıkarsan korkuyorsun demektir. korkan kedi çok saldırır unutmamak lazım. hadi başarılar dileyelimde çocuklar biraz sevinsin nede olsa 9 atmışlar en farklı galibiyet tarihe geçtiler :))))))))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle