Flaş açıklama: 3 ismi sattık, birçoğunu daha...

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, kadrodaki üç futbolcuyu sattıklarını açıkladı.

GİRİŞ 11.12.2014 01:05 GÜNCELLEME 11.12.2014 02:13
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bağcılar Belediyesi Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilen söyleşiye katılan Albayrak, Galatasaray'ın içinde bulunduğu sorunların yönetim ve teknik ekip devamlılığının olmamasına bağlayarak, "Fatih Terim kalsaydı. Geçen sezon 4. yıldızı takmıştık. Bunu açık ve net bir şekilde söylüyorum" dedi.

''3 YERLİ İSMİ SATTIK''

Abdurrahim Albayrak, en büyük transferlerinin affedilen Sabri Sarıoğlu olduğunu belirterek, takımdan 3 yerli oyuncuyu sattıklarını söyledi.

Sarı-kırmızılı takımda çok oyuncu olduğu hatırlatan Albayrak, "Elimizde çok futbolcu var. Bunların 3'ünü şimdiden satmış durumdayız. Yakında yeni kulüpleriyle antrenmanlara başlayacaklar. Bunların birçoğunu daha satacağız ama bunların ismini istemeyin benden" şeklinde konuştu.

''SABRİ REİSİ AFFETTİK''

Devre arasında yıldız transferi yapılıp yapılmayacağı ile ilgili bir soru üzerine Albayrak, "Gelir gelmez 2 yıldız transferi yaptık. Sabri reisi affettik. Sabri, bence alacağımız yıldız oyunculardan birisi. Şampiyonlar Ligi kadrosuna yazılmadığı için dün akşam Sabrisiz sahaya çıktık. Emre Çolak kaç maçtır nasıl top oynuyor. İçeride para verdiğimiz arkadaşları kazanırsanız esas yıldız transferi budur. Benim gönlümde bir yıldız futbolcu var. Başarılı olmak için bunu istiyorum ama maddi durumu da gözetmek lazım" ifadelerini kullandı.

HAKAN ÇALHANOĞLU'NU YALANLADI

Albayrak, Almanya'nın Bayer Leverkusen takımında forma giyen Hakan Çalhanoğlu ile ilgili bir transfer çalışmalarının olmadığını kaydetti.

YORUMLAR 3
  • hmrc 9 yıl önce Şikayet Et
    3 kişiyle olmaz takımın yarısının gitmesi lazım
    Cevapla
  • hakan haklı 9 yıl önce Şikayet Et
    hala fatih terim diyor ya takımı bu kadar şişiren bu duruma düşürüp kaçan çok bilmiş egoist bencil terimdi
    Cevapla
  • GSLİ 9 yıl önce Şikayet Et
    fatih terim gitmedi takımını çalıştırırken kovuldu. Fatin terimin bu takıma oynattığı futbolu hiç kimse oynatamıyor. Adamın karizması var. Ben şahsen Fatin terim gittikten sonra GS'yi izlemiyorum ve ya izlesem de zevk almıyorum.
    Cevapla