Wenger: Türkler çok gururlu ve...

Arsenal menajeri Arsene Wenger, Galatasaray maçı öncesinde dikkat çeken ifadeler kullandı.

GİRİŞ 08.12.2014 20:57 GÜNCELLEME 08.12.2014 23:54
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi son maçında karşılaşacağı Arsenal'da menajer Arsene Wenger sarı-kırmızılı takım hakkında konuştu. Galatasaray'ın gruptan çıkma ya da Avrupa Ligi'ne gitme hedefi bulunmayan maç öncesi açıklama yapan Wenger, sakatların çokluğuna rağmen moralli olduklarını bildirdi.

Fransız teknik adam, Galatasaray karşısında kazanmak için oynayacaklarını ifade ederken, "Galatasaray, Türkiye'de büyük bir taraftar desteği olan güçlü bir takım. Gruplara zor bir başlangıç yaptılar ve Avrupa Ligi'ne bile gidemediler. Ama Türkler çok gururlu insanlar. Kesinlikle bitirişi galibiyet ile yapmak isteyecekler. Gerçekten iyi bir maç çıkaracaklarını tahmin ediyorum. Galatasaray, Türkiye'nin en büyük takımı. Grup sonuncusu da olsa hiçbir zaman küçümseyebileceğimiz bir rakip değil" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 2
  • Uğur 9 yıl önce Şikayet Et
    bu avrupalılar önce sever sonra döver zaten
    Cevapla
  • temel candan 9 yıl önce Şikayet Et
    hasta oluyorum bu acıklamalara ne dıyecektı saldılar 5 atar geliriz mi diyecekti yada gururlu değiller mi diyecekti Yook abicim bu iş öyle değil çok akıllı çok çalışan ve çok güçlüler gururlu gurursuz her kesi yener olay budur
    Cevapla