G.Saray yönetiminde acil toplantı! Prandelli...

Galatasaray'ın İtalyan teknik direktörü Cesare Prandelli'nin Anderlecht yenilgisinin ardından sarı-kırmızılı kulüpten ayrılması bekleniyor.

G.Saray yönetiminde acil toplantı! Prandelli...
G.Saray yönetiminde acil toplantı! Prandelli...
GİRİŞ 27.11.2014 00:53 GÜNCELLEME 27.11.2014 00:56
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Uzun süredir yoğun eleştirilere maruz kalan Galatasaray’ın İtalyan teknik direktörü Cesare Prandelli, Trabzonspor karşılaşmasının ardından Anderlecht maçından da mağlubiyetle ayrılınca sarı-kırmızılı kulüpteki kariyerinin sonuna geldi. 

OLAĞANÜSTÜ TOPLANTI!

İtalyan hocanın Anderlecht maçının ardından görevine devam edeceğini açıklamasına karşın, Galatasaraylı yöneticilerin olağanüstü toplanarak Prandelli’nin sözleşmesini inceleyeceği ve yolları tamamen ayırma kararı alacağı öğrenildi. 

ADAYLAR İÇİNDE 3 İSİM ÖN PLANA ÇIKIYOR

Prandelli’nin yerine sarı-kırmızılı yönetimin sezon sonuna kadar yerli bir teknik adam getireceği öğrenildi. Mustafa Denizli, Hikmet Karaman ve Tugay Kerimoğlu öne çıkan isimler arasında…

KAYNAK: AMK SPOR
YORUMLAR 8
  • Erhan 9 yıl önce Şikayet Et
    Sorun Prandell de değil bunu yönetimde gayet iyi biliyor. Sorun Galatasaray'ın astronomik rakamlara ulaşmış borçları zaten şuan Galatasaray yönetimi ciddi ciddi takımı dahi satmayı düşündüğü de bilinen bir gerçek... madem Galatasaray'ın çok borcu yoksa neden adam akıllı transferler yapamıyor? demek ki var bir şeyler.
    Cevapla
  • SELİM KARAKURT MARDİN 9 yıl önce Şikayet Et
    ben olsam semihi halı sahada oynatmam
    Cevapla
  • Mardin 9 yıl önce Şikayet Et
    Bende olsam selçuğu top toplayıcı yapmam
    Cevapla
  • EBU 9 yıl önce Şikayet Et
    öncelikle yasada değişiklik yapıp sorumluların bu sorumsuzluğu ortadan kaldırılması lazım. kulübü keyfi, kendi egoları için zarara uğratan mahkemede hesap vermeli.
    Cevapla
  • harun yahya 9 yıl önce Şikayet Et
    gönderemediniz gitti şu adamı yaa.
    Cevapla
  • mehmet 9 yıl önce Şikayet Et
    daha ne bekleniyorki daha berbat hale gelince mi ğidecek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle