Galatasaray'da büyük korku! Pazar günü...

Partizan taraftarları G.Saray'ı temsilen ultrAslan bayrağı yaktı. Pazar günü sarı-kırmızılı kulübün sutopu takımı Partizan'a konuk olacak.

Galatasaray'da büyük korku! Pazar günü...
Galatasaray'da büyük korku! Pazar günü...
GİRİŞ 24.11.2014 14:24 GÜNCELLEME 24.11.2014 15:30
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

THY Avrupa Ligi karşılaşması öncesi Marko Ivkovic'in hayatını kaybetmesi sonrası Kızılyıldız ile Olympiakos taraftarları arasında tehlikeli yakınlaşma...

THY Avrupa Ligi'nde Galatasaray'ın D Grubundaki son maçı olan ve 17 Aralık tarihinde Abdi İpekçi'de oynanacak Olympiakos karşılaşmasına Yunan taraftarlar, Kızılyıldızlılar ile birlikte gelmeyi planlarken, iki ekibin taraftarları bunun için sosyal medyada organize oluyor. Sezon öncesi yapılan anlaşma gereği Olympiakos ile Galatasaray maçlarına konuk ekipler seyirci götürmüyor.

SIRBİSTAN'DA KIRMIZI ALARM!

Galatasaray Erkek Sutopu Takımı'nın çarşamba günü Partizan ile deplasmanda oynayacağı maç öncesi Sırbistan'da kırmızı alarm ilan edildi. Ülkede güvenlik tedbirleri en üst seviyeye çıkarıldı.

Sırbistan'ın iki düşman kardeşi Partizan ile Kızılyıldız'ı Galatasaray düşmanlığı birleştirdi. Partizan taraftarı, Krusevac ile oynanan ve 3-1 kazanılan lig maçında ultAslan'ın bayrağını tribünde yaktı!

YORUMLAR 1
  • yusufk 9 yıl önce Şikayet Et
    izne gelip giderken sirptan gecemeyiz artik :(
    Cevapla