İşte Prandelli'den kurtulmanın bedeli!

Galatasaray'da gönderilmesi gündemde olan Cesare Prandelli'nin tazminat bedelinin 2 milyon euro olduğu iddia edildi.

İşte Prandelli'den kurtulmanın bedeli!
İşte Prandelli'den kurtulmanın bedeli!
GİRİŞ 24.11.2014 11:19 GÜNCELLEME 24.11.2014 14:27
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Galatasaray, Trabzonspor'a kaybetmesinin ardından Anderlecht ile Şampiyonlar Ligi'nde kritik bir maça çıkacak. Bu maçın Cesare Prandelli'nin Galatasaray'daki kaderini belirleyeceği iddia edilirken, İtalyan teknik adamın tazminatının 2 milyon euro olduğu öne sürüldü.

Galatasaray'da Trabzonspor mağlubiyeti ve ortaya konulan kötü futbol, Cesare Prandelli’yi yeniden tartışılan adam haline getirdi. Göreve geldikleri ilk günden bu yana, “Prandelli’nin yanında ve arkasındayız” açıklaması yapan Galatasaray yönetimi de İtalyan hocaya destek verse de çarşamba gününü beklemeye başladı.

Trabzonspor maçında taraftarların istifaya davet ettiği Cesare Prandelli’ye ‘tam destek’ veren yönetim Avrupa’daki kritik Anderlecht maçını beklemeye geçti. Anderlecht karşılaşmasından çıkacak olası kötü sonuç, İtalyan hocanın geleceğini tartışmaya açacak.

TAZMİNATI 2 MİLYON EURO

Başkan Duygun Yarsuvat, Anderlecht maçında alınacak ters bir sonuç halinde kurmayları ile Prandelli’nin geleceğini görüşecek. Bu konuda özellikle futbolun emanet edildiği Abdurrahim Albayrak ile Ali Dürüst’ün görüşü büyük önem teşkil edecek.

Öte yandan Galatasaray yönetiminin futbolcular ile birlikte teknik heyete de ödeme yapması Prandelli’nin tazminatının da aşağı inmesine neden oldu. İtalyan hoca ile ekibinin tazminat maliyeti şu anda 2 milyon Euro...Sarı kırmızılılar, Prandelli’nin görevine son verme kararı aldıkları takdirde İtalyan teknik adam ile ekibinin sezon sonuna kadar muaccel hale gelen alacaklarını ödeyip yollarını ayırabilecek.

YORUMLAR 6
  • Yeter 9 yıl önce Şikayet Et
    Hikket karaman veya denizli gelsin takım makım tutmam. Ersun yanalı kaçırdınız adam gibi birini getirin
    Cevapla
  • kuzey kk 9 yıl önce Şikayet Et
    yerli hoca basari getirir bu yerli hocada su an icin mustafa denizli gorunuyor,turk futbolu ne hale geldi
    Cevapla
  • mustafa yavuz 9 yıl önce Şikayet Et
    bir gün bile durması zararlı.bu takımın başında hikmet karaman veya bir başka türk teknik adam mesela hamza olsaydı galatasarayın şu an ki konumu çok farklı olurdu. prandelli takıma zarar veriyor.
    Cevapla
  • ÖMER 9 yıl önce Şikayet Et
    benim anlamadığım konu bi adama bu kadar fazla yüklenilmez, terimin gittiği haftalarda kötüydü bu takım manciniyle daha kötü oldu şimdide devam adiyor, biraz sabırla iyi günler gelecektir.aceleci olmayalım bekleyelim mucize beklemeyelim. vede eğer hoca gerçekten art niyetliyse ekmeğine yağ sürmeyelim üstüne gidersen gitmez kendi haline bırakırsan zaten kendi kendine kaçar.....
    Cevapla
  • adaş 9 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim kimse mucize istemiyor ben sadece sahada mücadele eden bi takım görmek istiyorum. 2 hafta üst üste aynı kadroyla maçımız yok. burağın, selçuğun, semihin, vs.vs. 2 sene önceki performanslarına bak bide şimdi bak. Kimse yenilgiyi yargılamıyor, borissa dortmund dan 4 de yersin 5 de yersin ama koşmadan yersen, meloyu stopere koyarsan, sneijder'i ilk 11 den kesersen ebue gibi bi oyuncuyu u20 ye gönderip yerine veyseli koyarsan daha 10 madde daha sayarım sana bu takım bi cacık yapamaz. gol bulmamız lazım dk 80 burak çıkıyor umut giriyor bu nasıl bir mantık. Ersun yanal her hafta kan tahlili yaptırıyor futbolcularına vücutlarındaki yağ oranını ölçüyor herif. Bizim prandelli 4 dönüm bostan yangel yat osman. Takım ter akıtmıyor dostum. Son olarak bu adam bu sezon gitmezse seneye gs şampiyonlar ligini bırak uefa ya gidemez.
    Cevapla
  • 1071 9 yıl önce Şikayet Et
    eğer biraz meslek gururun varsa istifa et seni istemiyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle