Prandelli hakkında flaş iddia! "İntikam aldı"

Hollandalı yıldızın, Trabzon maçında yedek kalması şok etkisi yaratırken bunun altında Sneijder'in o açıklamasının yattığı ifade edildi.

Prandelli hakkında flaş iddia! "İntikam aldı"
Prandelli hakkında flaş iddia! "İntikam aldı"
GİRİŞ 24.11.2014 09:08 GÜNCELLEME 24.11.2014 09:08

Galatasaray teknik direktörü Cesare Prandelli'nin,Trabzonspor karşısında Sneijder'i yedek bırakmasının arkasındaki dedikoduların ardı arkası kesilmezken çok farklı bir iddia ortaya atıldı.

İtalyan hocanın, Sneijder'i Meksika maçından sonra Voetbal International'e verdiği röportajda kendi sistemini eleştirmesi ve "Sahada yürüyoruz" demesi yüzünden yedek bıraktığı iddia edildi.

Prandelli'nin, Sneijder ile cuma akşamı yaptığı konuşmada, "Yorgun musun?" diye sorduğu, Hollandalı oyuncunun, "Kendimi iyi hissediyorum" demesine karşın, İtalyan teknik adamın, "Trabzonspor koşarak oynayacak. Onlara koşarak cevap vermemiz gerekecek. Senin koşu mesafen kendinin de kabul ettiğin gibi yetersiz. Seni ikinci yarıda bitirici olarak düşünüyorum" dediği ve faturasını kestiği ifade edildi! Prandelli, Sneijder'den intikamını aldı ama kendi ayağına da kurşun sıkmış oldu. Prandelli, daha önce de Selçuk'u İngiltere'de oynanan Arsenal maçında 'yorgun' olduğu gerekçesiyle kulübeye çekmişti. 

KAYNAK: FOTOMAÇ