Galatasaray'ın kulübesi 46.9 milyon Euro!

Maddi sıkıntı yaşayan G. Saray'ın dünkü yedek kulübesi 47 milyon Euro değerindeydi.

Galatasaray'ın kulübesi 46.9 milyon Euro!
Galatasaray'ın kulübesi 46.9 milyon Euro!
GİRİŞ 23.11.2014 10:46 GÜNCELLEME 23.11.2014 10:46
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Sürekli farklı kadroyla başlamayı gelenek haline getiren Galatasaray'ın hocası Cesare Prandelli dün yine ters köşe yaptı. Sneijder ve Semih Kaya'yı kulübeye çeken İtalyan hoca, yerlerine Emre Çolak ve Koray Günter'e şans verdi.

Prandelli maç öncesi kararını, "Bu futbolculardan 80 maç çıkarmasını bekleyemeyiz. Böyle bir tercihte bulundum. Milli maç arasında Florya'daki oyuncularla çok güzel antrenman yaptık. Onlara şans vermek istedim" diyerek savundu. Maçın ardndan eleştiriler üzerine de "Wesley'in milli maçtan geldiğinde yorgunluk ve ufak bir sakatlığı vardı. O da oynayamayacağından haberdardı" diye konuştu. Hollanda, deplasmandaki Letonya maçını pazar günü oynamıştı!

Telles-Bruma kadro dışı

Kulübede yer alan 7 oyuncunun transfermarkt verilerine göre toplam değeri 47 milyon Euro'yu buldu. Piyasa değerleri 15 milyon Euro olan Telles ve Bruma kadroya bile giremedi. G. Saray'da kadrodaki isimler eleştirilirken, Devler Ligi finali gören 3 oyuncunun yedek başlaması taraftarı kızdırdı. Sneijder ve Pandev Inter'de Devler Ligi şampiyonu olurken, Hamit B. Münih forması ile 2.'lik yaşamıştı.

46.9 Milyon Euro kenarda bekledi

Sinan Bolat - 1.5 milyon Euro
Wesley Sneijder - 18 milyon Euro
Semih Kaya - 10 milyon Euro
Goran Pandev - 6 milyon Euro
Umut Bulut - 3.8 milyon Euro
Hamit Altıntop - 3.1 milyon Euro
Tarık Çamdal - 4.5 milyon Euro

YORUMLAR 2
  • mahmut 9 yıl önce Şikayet Et
    ya bu değerleri kim veriyor? o kadar para ediyorlarsa satın da takımı kurtarın sizden bir sene hiç bişey beklemeyiz! ha yok ederleri o kadar yoksa da yalandan kendinizi dev aynasında görmeyin
    Cevapla
  • YAŞAR 9 yıl önce Şikayet Et
    ben onları beş para vermemm,
    Cevapla