Saklamaya çalıştılar ama skandal ortaya çıktı!

Ünal Aysal döneminde futbolculara transfer ödemelerinin senet verilerek yapılması Yarsuvat ve arkadaşlarını şaşkına cevirmiş durumda.

Saklamaya çalıştılar ama skandal ortaya çıktı!
Saklamaya çalıştılar ama skandal ortaya çıktı!
GİRİŞ 20.11.2014 13:10 GÜNCELLEME 20.11.2014 17:17
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da yönetimin, önümüzdeki 3 ayda sarı kırmızılı futbolculara her ay toplamda 5'er milyon euroluk senet ödemesi gerekiyor.

SENETLERİN ARDI ARKASI KESİLMİYOR

Duygun Yarsuvat ve ekibi Kasım ayı için futbolculara geçmiş dönemde verilen 5 milyon euroluk senet karşılığını bulup buluşturmuş durumda. Ancak senetlerin ardı arkası kesilmediği ve önümüzdeki Aralık ayı ve 2015 Ocak ve Şubat ayları içinde sarı kırmızılı futbolcuların ellerindeki senetlerin karşılığının bulunması gerek. Şimdilik görünürde bir gelir kaynağı yok. Nasıl ödeneceği yolunda da hiçbir yönetici şimdilik bir şey söyleyemiyor. Ama bir yolu bulunup kesin olarak ödenecek yorumunu da ekleniyor.

MALİ TABLO BEKLENENDEN KÖTÜ

Duygun Yarsuvat ve arkadaşları Ünal Aysal'dan devraldıkları mali tablonun beklediklerinden kötü olduğunu belirterek, Mali kongrede Galatasaray'ın birçok sıkıntısının gün ışığına çıkmak zorunda kalacağına işaret ediyor.  

YORUMLAR 10
  • alp 9 yıl önce Şikayet Et
    dahada beter olursunuz alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste
    Cevapla
  • atlantiks 9 yıl önce Şikayet Et
    asıl mesele o ki ; ülkemizde spor alanındaki düzen-sistem-hukuk silbaştan ele alınmalı ve gerekli kanuni değişiklikler yapılmalıdır ! (tabii ki uygulanmak üzere) yoksa bu gün “bir bay başkan” gider, yarın bir başka “bay başkan” gelir, yıllarca olduğu gibi ! bataklığı kurutmadıkça, sivri sinek derdinden kurtulmak mümkün olamayacağına göre …
    Cevapla
  • atlantiks 9 yıl önce Şikayet Et
    vahh, vahh, vahh ! artık, borsada sermaye artışı yapamıyor musunuz...? ahh eski türkiye ahh ! yüzmilyonlarca doları "sermaye artışı tezgahıyla" cukkaya atmak ne de kolaydı o günlerde ! (tabii ki spk başkanı dostun olunca ve hukuk bertaraf edilince) ne vardı sanki, cumhurbaşkanı tarafından görevden alınmasaydı da işler (!) tıkır-tıkır yürümeye devam etseydi...! sahi, yargı süreci devam eden o davadaki gelişmelerden haberi olan var mı? bakalım, aysal'cığım ve beraberinde o vurgunlara çanak tutanlar yüce türk adaletinden kurtulabilecekler mi, her ne kadar akıl ve bilgi sahibi vicdanlarda yerini bulmuş olsa da... yanılgı o ki, aysal'cığım ve de onu bu koltuğa oturtan baronlar, türkiye'nin bu kadar kısa bir süre içinde bu kadar değişebileceğini öngöremediler !!!
    Cevapla
  • ahmet gül 9 yıl önce Şikayet Et
    türk futblnu e gsyi öldüren adam.ha ayrıca emreyl volka birde yalansa yalan dein allah aşkına .
    Cevapla
  • ibrahim adem 9 yıl önce Şikayet Et
    Derin gs yapısı devlet destekli bir çıkış yolu bulur.Yoksa şimdiye kadar 40 kere batmıştı.Fb ye küme diye bağıranları 2.ligde görme dileklerimle... hızlı batışlar dilerim.
    Cevapla
  • bilal 9 yıl önce Şikayet Et
    Ünal Aysal ilk gelip transfer yapmaya başladığında , krizden çıktıklarını zannedip ;para komidinin üzerinde diyenler. şimdi sevinme sırası bizde. beter olun.
    Cevapla
  • galatasaraylıyım 9 yıl önce Şikayet Et
    sayın yorumcu TFF zaten tarafsız olsaydı siz ve biz (FB ve GS) şimdi alt kümede üst lige çıkmak için mücadele ediyor olurduk.lütfen yanlı yorum yapmayalım.doğruları yazalım.eğri oturalım doğru konuşalım.her iki takım da (her konuda) birbirinin ruh ikizidir.vesselam.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle