Cimbom'da kaynak arayışı: Öde öde bitmiyor

Başkan Duygun Yarsuvat ve ekibi, geçmişte futbol ve basketbolcular başta olmak üzere dağıtılan senetler için sıkıntı yaşamak istemiyor.

Cimbom'da kaynak arayışı: Öde öde bitmiyor
Cimbom'da kaynak arayışı: Öde öde bitmiyor
GİRİŞ 19.11.2014 08:59 GÜNCELLEME 19.11.2014 08:59
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Geçmiş yönetimin Galatasaray’da futbol ve basketbol takımı başta olmak üzere dağıttığı senetler, başkan Duygun Yarsuvat ve kurmaylarının yoğun bir mesai harcamasına yol açtı.

Sarı kırmızılı kulüpteki finansal tablonun negatif yönde olması Sportif AŞ’yi zora sokup kaynak arayışlarının sürmesine neden oldu.

Dördüncü yıldız yolunda sarı kırmızılı futbolcuların ödemelerini aksatmak istemeyen Galatasaray Yönetimi, gece gündüz ‘senet krizi’ni çözmeye çalışıyor. Ünal Aysal döneminde yönetim kurulunun Galatasaraylı futbolcular, basketbolcular ve diğer sporcularına toplam 20 milyon dolarlık senet dağıttığı ortaya çıktı.

SENETLER 4 AYA YAYILMIŞ

SON oynanan Borussia Dortmund maçından 1 gün önce futbolcularına 15 milyon liraya yakın ödeme yapan Galatasaray yönetiminin görevini 4 aya yayılan senetler zorlaştırdı. İdarecilerin, bu ay sonunda yaklaşık 5 milyon dolar ödeme yapması gerekiyor. Yönetim, şimdiden finans kuruluşları ile görüşüp kaynak arayışına girdi.

Kendi kartvizitlerini de ortaya koyan G.Saraylı yöneticiler, özellikle futbolcuların motivasyonunu artırma ve ‘maddi bir kriz’ yaşanmaması adına titizlikle kasım sonuna hazırlanıyor. Kasım ayı ile birlikte Duygun Yarsuvat ve yönetimi futbolculara her ay sonunda yaklaşık 5 milyon dolarlık ödeme yapacak.

KAYNAK: ALİ NACİ KÜÇÜK - HÜRRİYET
YORUMLAR 1
  • GALATASARAYLI: 9 yıl önce Şikayet Et
    elınızı kolunuzu baglayıp sizi bu zor duruma düsüren (gs,lı) gecınenler utansın. cimbom bu kara günleride atlatir. sevıncle yatıp sevıncle kalkacagımız günlerin hasretiyle yasiyoruz.
    Cevapla