Sneijder gidiyor mu? Albayrak noktayı koydu!

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Sneijder iddialarına açıklık getirdi.

Sneijder gidiyor mu? Albayrak noktayı koydu!
Sneijder gidiyor mu? Albayrak noktayı koydu!
GİRİŞ 31.10.2014 23:24 GÜNCELLEME 31.10.2014 23:24

 Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak 2-1'lik Kasımpaşa galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu. Gündem maddesi Sneijder ilgili konuşan Albayrak, yıldız oyuncunun takımdan ayrılacağı iddialarına açıklık getirdi.

"Çok mutlu olduğumu ifade etmek isterim" diyen Albyarak, "Başakşehir maçından sonra Kasımpaşa karşılaşmasının ikinci yarısında gördük ki Galatasaray ruhu geri geldi. Taraftarımız bize inansın gerçek Galatasaray budur. Herşey daha güzel olacak" dedi.

Sneijder'in takımdan ayrılacağı iddialarını yanıtlayan Albayrak, "Sneijder Galatasaray'ın çok değerli bir futbolcusudur, onun gibi bir futbolcuyu niye kaybetmek isteyelim. Geçen sene ben burda olsaydım Drogba'yı kaybeder miydik? Gazeteciler ile birlikte oturup yemek yiyeceğiz. Herşeyi öğreneceksiniz. Sneijder hakkında bir problemimiz yok" ifadelerini kullandı.

"SABRİ'Yİ KAZANDIK"
Taraftar ve Sabri hakkında konuşan başkan yardımcısı, "Taraftarlarımız bizi yanlız bırakmasın. Futbolcularımıza iyi günde kötü günde destek olmak lazım. Taraftarlarımız 2.yarıdaki takımı özlüyor. Son dakikada gelen gol bizi çok mutlu etti. Sabri'yi kazandık maçın en istekli oyuncusuydu. Özlediğimiz Galatasaray'ı en yakın zamanda yakalayacağız" dedi.