Melo şaşırttı! Albayrak'ın yanına gitti ve...

Galatasaray'da Felipe Melo, Abdurrahim Albayrak'a takım arkadaşlarından yan dert yandı.

Melo şaşırttı! Albayrak'ın yanına gitti ve...
Melo şaşırttı! Albayrak'ın yanına gitti ve...
GİRİŞ 31.10.2014 13:22 GÜNCELLEME 31.10.2014 13:22
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da Başkan Duygun Yarsuvat ve yönetimi başta Florya'da olmak üzere tüm kademelerde işe yoğun mesai harcayarak başladı.

Görev dağılımı yapılmasının ardından kolları sıvayan yeni yönetimde Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst, futbol şubesinin başına geçti. Özellikle Abdurrahim Albayrak takımın tecrübeli isimleriyle bir araya gelerek özel görüşmeler yapmaya başladı. İlk gün Selçuk ve Burak Yılmaz ile bir araya gelen Albayrak dün ise Melo'yla bir araya geldi. Kendisini çok seven sambacının takım arkadaşları için söylediği ağır sözlerle şok oldu.

Melo'nun, Albayrak'a takım arkadaşları için, "Herkes kendisini düşünüyor. Kimse takım için oynamıyor. Herkesin üzerinde aşırı bir stres var. Takım olma özelliğimizi kaybettik. Benim onlara coşku katmak için söylediğim sözleri yanlış anlıyorlar" diye serzenişte bulunduğu bildirildi.

YORUMLAR 5
  • nadir 9 yıl önce Şikayet Et
    Takım olmaktan bahsedene bir bakar mısınız? ; Tüm takım arkadaşları başı önde soyunma odasına giderken tribünlere üçlü çektiren kimdi acaba? Kendi popülist olabilmek için tüm takım arkadaşlarını o hareketiyle satmamış mıdır? Ülkemde bunun gibileri prim yapıyor ya ona yanarım!!!
    Cevapla
  • Bir Yorum 9 yıl önce Şikayet Et
    klasik melo takımı 4 yer taraftara 3lü çektirir.maç içinde arkadaşını hocasına şikayet eder basın toplantısında arkadaşlarını karalar.adam döver küfür eder dil çıkarır adam da yok yok
    Cevapla
  • alp042 9 yıl önce Şikayet Et
    Herkes Melo gibi olsa keşke ...
    Cevapla
  • sinan 9 yıl önce Şikayet Et
    rezalete bakın. abdürrahim herkesi dinlemeye kalkarsa kavga çıkarır takımda.
    Cevapla
  • ozgur 9 yıl önce Şikayet Et
    Yalanmı söylemiş
    Cevapla