Ada basınından flaş Sneijder iddiası!

Ada basını, Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'in, vergi oranları değiştiği takdirde Türkiye'den ayrılacağını ileri sürdü.

Ada basınından flaş Sneijder iddiası!
Ada basınından flaş Sneijder iddiası!
GİRİŞ 25.10.2014 01:04 GÜNCELLEME 25.10.2014 01:11

İngiliz gazetelerinden Daily Express, Galatasaray'ın Hollandalı oyuncusu Wesley Sneijder'in, Türkiye'den ayrılabileceğini iddia etti.

Haberde, Türkiye'de futbolcu gelirleriyle ilgili vergi oranlarında değişikliğe gidileceği ileri sürülürken, "Futbolculardan alınacak vergi oranının yüzde 15'ten 35'e yükselmesi halinde Sneijder Türkiye'de kalmayacak" yorumu yapıldı. Vergi oranları ile ilgili olarak Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in de yakın zamanda bazı açıklamalar yaptığı bildirildi. Hollandalı futbolcunun her fırsatta Galatasaray'da oynamaktan mutluluk duyduğunu dile getirdiğini ancak gelirinde azalma olması halinde daha fazla ücret alabileceği İngiltere'ye sıcak bakacağı ifade edildi.

Haberin final bölümünde ise Sneijder'in, Dünya Kupası Finalleri'nde Hollanda Milli Takımı teknik direktörlüğü yapan ve halen Manchester United'ın başında olan eski hocası Louis van Gaal ile de görüştüğü kaydedildi.