Taffarel acı gerçeği söyledi: Üçüncülük zor!

Galatasaray'da 4-0’lık Dortmund yenilgisinin ardından takımın yardımcı antrenörlerinden Claudio Taffarel, bir gerçeği dile getirdi.

Taffarel acı gerçeği söyledi: Üçüncülük zor!
Taffarel acı gerçeği söyledi: Üçüncülük zor!
GİRİŞ 24.10.2014 13:22 GÜNCELLEME 24.10.2014 13:36
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Brezilyalı futbol adamı, "Bu tür maçlar sonrasında yorum yapmak son derece zor. Üretkenlikten uzaktık. Oyunu kontrol etme, istek, arzu iyiydi. Ama futbol sonuca endeksli bir oyun. Dortmund golleri attı, sonuç da onların oldu. Üzgünüz" dedi.

FİKSTÜR VE GERÇEKLER

Takımın kalesini koruduğu dönemde UEFA ve Avrupa Süper Kupa şampiyonluğu gören tecrübeli futbol adamı, üçüncü olup Avrupa Ligi’nde devam etme şansının da zor olduğunu belirterek, “Açıkçası üçüncü olmamız da zor gözüküyor. Durumu değiştirmek adına elimizden geleni yapacağız. Ama bana göre zor. Gruptaki aritmetik ve fikstür, puan tablosunda lehimize gözükmüyor” şeklinde konuştu.

"CEVAP VERMEK ZOR"

Taffarel “Takımdaki temel problem nedir” sorusuna ise “Cevap vermek zor. Pek çok şey söylenebilir. Yeni kurulan düzende belki biraz daha yol almak gerekir. Hiç kuşku yok ki bu oyun seviyesi bizi Avrupa’da taşımaz. Bundan sonra ne yapılabilir, ona bakacağız” dedi.

YORUMLAR 2
  • belcika cenk 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu turk takimlardan bir cacik olmaz, Futboldan zerre kadar anliyorlarsa ne olim !!
    Cevapla
  • Yorumcu 9 yıl önce Şikayet Et
    Yerli transfer yapmak için etek dolusu paralar haketmeyen futbolculara dökülür. Galatasarayın evlatları dışlanır küstürülür razı olanlar satılır. Her sene başka başka hocalarla çalışılır. Sürekli bir birini tanımayan futbolcu ve teknik heyetler gelir gider sonrada sorun nerde diye aranır aranır bulunamaz !!!!
    Cevapla