Flaş iddia! İki ismin sözleşmesindeki o madde!

Galatasaray'ın tartışılan isimleri Cesare Prandelli ve Goran Pandev hakkında çok konuşulacak iki iddia ortaya atıldı.

Flaş iddia! İki ismin sözleşmesindeki o madde!
Flaş iddia! İki ismin sözleşmesindeki o madde!
GİRİŞ 23.10.2014 11:36 GÜNCELLEME 24.10.2014 06:34
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Mehmet Can Belören ve Candaş Aşık'ın haberi

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli'nin Borussia Dortmund maçından sonra yaptığı "Asıl hedefimiz Süper Lig ve 4. yıldız" açıklamasının ardından şok bir iddia ortaya atıldı.

AYSAL'DAN PRANDELLI'YE 4. YILDIZ TALİMATI

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın İtalyan hocaya sözleşme imzalamadan önce, bu sezon asıl hedeflerinin Süper Lig şampiyonluğu ve 4. yıldız olduğunu, Şampiyonlar Ligi'nin ikinci planda kaldığını söylediği öğrenildi.

Başkan Aysal, Prandelli'ye gerekçe olarak; Maddi açıdan kötü durumda olduklarını, Şampiyonlar Ligi'nde başarı yakalayabilecek bir kadro oluşturamayacaklarını söyledi ve Süper Lig şampiyonluğuna odaklanmaları gerektiğini ifade etti.

PANDEV'E DEVLER LİGİ SÖZÜ

Geldiği günden beri bekleneni veremeyen ve kötü performansına rağmen Şampiyonlar Ligi'ndeki kritik maçlarda forma şansı bulan Makedon golcünün Galatasaray'a Devler Ligi şartıyla geldiği iddia edildi.

Ünal Aysal'ın imza parası ödemeden sözleşme imzalattığı Goran Pandev'e Şampiyon Ligi'nde oynama sözü verdiği ve sözleşmeye böyle bir madde eklediği ortaya çıktı.

Pandev, Galatasaray'a imza attığı gün yaptığı açıklamada "Şampiyonlar Ligi'nde oynama şansını elde edeceğim, böyle harika bir takımda oynamak benim için onur oldu" ifadelerini kullanmıştı.

KAYNAK: TÜMSPOR
YORUMLAR 1
  • mustafa yavuz 9 yıl önce Şikayet Et
    prandellinin tarzı galatasaraya fayda getirmiyor.. futbol bilgisi iyi olabilir ama alınan sonuçlar da ortada. bülent tulunu ömrüm boyunca affetmeyeceğim. biz çok acı yaşattı.bu oyun tarzıyla süper ligde de şampiyon olması zor.
    Cevapla