Prandelli'yi yerden yere vurdu!

Galatasaray'ın Dortmund karşısında aldığı ağır mağlubiyetin ardından futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, Prandelli'yi yerden yere vurdu.

Prandelli'yi yerden yere vurdu!
Prandelli'yi yerden yere vurdu!
GİRİŞ 23.10.2014 09:57 GÜNCELLEME 23.10.2014 09:57

NTV Spor'a konuşan Demirkol, "Maç analizi anlamında tamamen sınıfta kalınmış. Dortmund'da 5-6 tane uçak var. Bizde hep teknik direktör suçlanır ama burada yüzde 1000 teknik direktör suçu var. Ben oyunculara hiçbir şey söylemem. Melo Türkiye'de ateşliyor ama burada yok. Selçuk da öyle. Pandev'i gördünüz mü sahada? Dolanıyor..." sözlerini kullandı.

Demirkol ayrıca, "Bu maçı alın diye çıkılmaz. Korkmadığınızı gösterin ve oynayın diye çıkılır. Takım olunduğunu göstermek için. Sol bek Sokratis oynuyor ve en az 5 kez çıktı. Hiç çıkartılır mı? Adamın ayakları titriyordu. 'Ben ne yapıyorum burada diye" açıklamasını yaptı.

Maç sonunda ise, "Prandelli'nin analisti kimse hemen bugün kovsunlar. Borussia Dortmund, Bayern Münih kadar arsız değil. Onlar durdular" dedi.

KARTAL'DAN ÖZÜR DİLEDİ

Öte yandan Demirkol, Haddimizi bilerek oynadık sözleriyle eleştirilen İsmail Kartal'dan da özür dilediğini belirterek, Prandelli'nin dün akşam sınıfta kaldığını ifade etti.