Nuri Şahin: Küçükken G.Saraylıydım ama...

Dortmund'un Türk futbolcusu Nuri Şahin, G.Saray galibiyetiyle gruptan çıkma kapılarının kendileri için açıldığını söyledi.

Nuri Şahin: Küçükken G.Saraylıydım ama...
Nuri Şahin: Küçükken G.Saraylıydım ama...
GİRİŞ 23.10.2014 01:57 GÜNCELLEME 23.10.2014 01:57
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ı 4 - 0 yendikleri maçta sakatlığından dolayı forma giyemeyen Nuri Şahin, açıklamalarda bulundu. Nuri, "Bizim açımızdan çok güzel bir maç. İnanılmaz poziyona girdik benim için de sürpriz oldu. Hedefimiz buraya gelip 3 puan almaktı. Hedefimize ulaştık, bizim için kapı aralandı diyebiliriz." ifadelerini kullandı. 

Galatasaray taraftarını beğendiğini söyleyen Nuri, amcasıyla maçı izlediğini ve sarı - kırmızılı taraftarın müthiş olduğunu belirtti.

Küçükken Galatasaray'ı tuttuğu ve bugün hangi duygularla maçı izlediğinin sorulması üzerine de yetenekli futbolcu "Küçükken Galatasaray'ı tutuyordum; ama şu anda Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi oynasın, yarın Beşiktaş'ın maçı var onları da tutarım" cevabını verdi.

Sarı - kırmızılı takımdaki sıkıntının ne olduğu yönündeki soruya da milli futbolcu, "Başka takım hakkında konuşmak bana düşmez. Ben o soyunma odasında değilim. Galatasaray'da antrenman yapmıyorum. Hocanın beklentisini bilmiyorum. Bu yüzden Galatasaray hakkında konuşmak bana düşmez." karşılığını verdi.

A Milli Futbol Takımı'yla ilgili de konuşan Nuri, sözlerini şöyle tamamladı: "Bu sezon hiçbir maça çıkamadım. Kamplara katılamadım. Bu konuda da bana bir şeyler söylemek bana düşmez. Tabii ki 1 puan almak hepimiz için çok üzücü. Hedefimiz 2016, şansımız azaldı, inşallah işler yoluna girer biz de 2016'ya katılırız."

YORUMLAR 1
  • ender 9 yıl önce Şikayet Et
    nuri den örnek davranış. adam yorum yapmıyor, bilmiyorum ki diyor. memlekette mikrofonu gören herkes otorite gibi konuşuyor. helal sana nuri.
    Cevapla