Galatasaray'ı sarsan görüntü!

Galatasaray'da kadro dışı olan futbolculardan Engin Baytar ve Yiğit Gökoğlan'ın sosyal medyada paylaştığı video olay yarattı.

GİRİŞ 21.10.2014 18:58 GÜNCELLEME 21.10.2014 19:11
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da kadro dışı olan Engin Baytar ve Yiğit Gökoğlan'ın, Instagram'daki görüntüleri olay yarattı. İkili, spor otomobilde bir yandan şarkı söyleyip bir yandan para saçıyor.
 
Galatasaray'da Mancini ve Prandelli döneminde kadro dışı bırakılan Engin Baytar ve Yiğit Gökoğlan, sosyal medya sitesi Instagram’da olay yarattı. Engin Baytar, hesabına yüklediği videoda araba içinde birlikte şarkı söylerken saçtıkları paralarla dikkat çekti. Yükledikleri video ile taraftarın tepkisini toplarken A2 oyuncularının yazdığı yorumlar da dikkat çekti.
 

YORUMLAR 9
  • Who cares 9 yıl önce Şikayet Et
    bunlar türev işte :) yabancı sınırlaması kaldırılsın ikinci ligde zor oynar bu adamlar. küfür, kavga, gürültü Türk futbolunun boyunun ölçüsü.
    Cevapla
  • Sabit 9 yıl önce Şikayet Et
    Yazık bu futbola ve futbolcuya verilen paralar. Yazık.... Örnek alınacak adam olmaları lazım...
    Cevapla
  • Şafak 9 yıl önce Şikayet Et
    Para adamın parası şarkıda sözlerle alakalı para saçıyorlar arabanın içinde bundan kime ne.Galatasaray para veriyormuş anlaştı verecek tabi adamların hakkı.Bence kimseyi ilgilendirmez.
    Cevapla
  • Uğur 9 yıl önce Şikayet Et
    Zaten sizin gibi çoluk çocuğunun rızkını bu hıyarlara yatıran bunuda onların bir hakkı gören saftirikler yüzünden türedi bu hilkat garibeleri....
    Cevapla
  • Mustafa 9 yıl önce Şikayet Et
    Asgari ucretle yada 1-2 milyar maasa calisip. Coluk cocugunun bogazindan kesip formaya, maca parasini yatiran saftirik insan baksin izlesin. Spor insana birsey katiyorsa guzeldir. Amerikada Avrupada insanlari bir araya getirdigi icin ligler, maclar onemlidir adeta bir sow havasinda gecer. Burada ise kufrun, rezilligin bini bir para. Futbolcular ve seyircilerin bircogu kaba. Bu durumda gidip parasini bunlara yatirana yaziklar olsun...
    Cevapla
  • bilal 9 yıl önce Şikayet Et
    aynen katılıyorum
    Cevapla
  • ...... 9 yıl önce Şikayet Et
    çıkmış engin baytar bide demeç veriyo benim ekmek paramla oynuyorlar.kaç ekmek fırınınla oynuyorlar acaba....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle