'Galatasaray 2016'da Avrupa'ya alınmayacak'

Galatasaray'ın Ekim ayı Divan toplantısında konuşan Mehmet Helvacı, sarı kırmızılı kulübü bekleyen büyük tehlikeye dikkat çekti.

'Galatasaray 2016'da Avrupa'ya alınmayacak'
'Galatasaray 2016'da Avrupa'ya alınmayacak'
GİRİŞ 15.10.2014 17:20 GÜNCELLEME 15.10.2014 19:29
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın Ekim ayı Divan toplantısında iki başkan adayı Alp Yalman ve Duygun Yarsuvat'ın konuşmalarından sonra söz alan divan üyeleri iki başkan adayına başarılar dilerken, istifa eden başkan Ünal Aysal'ı kaçmakla suçladılar.

Bu arada eski yöneticilerden Mehmet Helvacı ise yaptığı konuşmada sarı kırmızılı kulübü bekleyen büyük tehlikeye dikkate çekti.

Helvacı, Galatasaray'ın 2016 yılında Avrupa'ya gidemeyeceğini ileri sürdü. Helvacı konuşmasında, "İki başkan adayına bu dönemde gösterdikleri cesaret için teşekkür ediyorum. Ancak uyarmam gerek, seçim sonrası yapılacak iş mali durumu ortaya bağımsız bir mali denetleme kuruluşuna tespit ettirmektir. Çünkü gerçek olan bir şey var, ne yapılırsa yapılsın bu mali tablo ile Galatasaray 2016 sezonunda Avrupa Kupaları'na katılamayacak. Herkesin hesabını kitabını buna göre yapması gerek. Girin hesaplar inceleyin maalesef durum kötü" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 4
  • hakan 9 yıl önce Şikayet Et
    bişey olmaz 7enerbahçe kaç yıldır gidemiyor :))
    Cevapla
  • ahmet guven 9 yıl önce Şikayet Et
    bir galatasaraylı olarak ünal başkana haksızlık yapıldığını düşünüyorum, mesela takımı neredeyse küme düşerken teslim aldı iki sene ard arda şampiyon yaptı, transfer ettiği yabancı futbolcular galatasaray a ve türkiye bugüne kadar gelmiş en önemli isimler, evet fatih terim'i gönderirken belki yakışıksız bir hareket yapıldı ama demirören zaten fatih hocanın aklını çelmiş ve tff kanunun verdiği yetkiyle adamı almıştı yine hatırlayın fatih terim ile 6 gol yedik real madrid ten iyi kötü geçen sene 2. bitirip 3. defa ard arda şampiyonlar ligine de katılmayı başardık bu mali sıkıntıyı dünyanın bile en zengin takımları yaşarken bir gün bizimde başımıza gelmesi normaldir, şunu unutmamak lazım gelen gideni aratır...
    Cevapla
  • Realist 9 yıl önce Şikayet Et
    Hayde Helvacıgüzeliiii, F.Bahçeyi ispiyonlayarak, uydurma tapelerle iftiralarla karalayarak yediğiniz haltları hatırlıyoruz. Umarım cincon 5 sene men edilir. Haramzade güzeli Helvacıgüzeliiiii!!!!
    Cevapla
  • ZiyaretÇi 9 yıl önce Şikayet Et
    İyi gün taraftarı 6alatasaray
    Cevapla