Albayrak o ismin listesine girdi!

Sarı-kırmızılı kulüpte, seçime tek başına gitmesi beklenen Alp Yalman'a son dakikada rakip çıktı.

Albayrak o ismin listesine girdi!
Albayrak o ismin listesine girdi!
GİRİŞ 02.10.2014 14:43 GÜNCELLEME 02.10.2014 15:44
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da olağanüstü genel kurulda seçim tek adaylı olmayacak. 25 Ekim'deki olağanüstü genel kurulda başkanlık yarışına Alp Yalman'ın karşısında Duygun Yarsuvat da seçime giriyor.

Galatasaray'da daha önce yöneticilik ve divan başkanlığı yapan Duygun Yarsuvat, 2004-2008 yılları arasında da Galatasaray Üniversitesi'nde rektör olarak görev yapmıştı.

Alp Yalman'ın listesinin Adnan Polat'a yakın isimlerden oluştuğu iddialarının yanısıra Duygun Yarsuvat'ın son günde seçime girecek olması sarı kırmızılı kulübün seçim heyecanını artırmış olacak. Duygun Yarsuvat'ın listesinde Ünal Aysal'ın yönetiminde yer alan bazı isimlerin yer alacağı da öğrenilirken, futbol şubesi için de Abdürrahim Albayrak'ın da Yarsuvat'ın listesinde yer alması kesinlik kazandı.

DUYGUN YARSUVAT KİMDİR?

1957 yılında Galatasaray Lisesi'nden ve 1961 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olan Yarsuvat; İstanbul Üniversitesi, İstanbul Bilgi Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, İstanbul Ticaret Üniversitesi ve Galatasaray Üniversitesi'nde öğretim üyeliği yaptı. Türk Ceza Hukuku Derneği Başkanlığı da yapan Yarsuvat, Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi dekanlığı görevinde de bulundu. Duygun Yarsuvat 2004'te yapılan seçimlerin ardından Galatasaray Üniversitesi Rektörü olarak 2008 yılına kadar görev yaptı. Yarsuvat ayrıca İstanbul Barosu'nda Türkiye Barolar Birliği delegeliği görevinde de bulundu.

YORUMLAR 1
  • Bir Yorum 9 yıl önce Şikayet Et
    başkan adayından çok yönetici adayının manşet olduğu bir klüp :)
    Cevapla