İngiliz taraftarların Burak korkusu!

Burak Yılmaz, Arsenal taraftarına korku saldı. İngilizler sosyal medyada takımın en tehlikeli ismi olarak Burak'ı gösterdi.

İngiliz taraftarların Burak korkusu!
İngiliz taraftarların Burak korkusu!
GİRİŞ 01.10.2014 08:53 GÜNCELLEME 01.10.2014 12:57
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Londra’daki Arsenal deplasmanında Galatasaray’ın 1 numaralı gol silahı olacak olan Burak Yılmaz, şimdiden Arsenal taraftarına korku saldı. Tecrübeli futbolcunun bir önceki sezon Şampiyonlar Ligi’nde Cristiano Ronaldo ile gol krallığı savaşı verdiğine dikkat çeken İngilizler, sosyal medyada yaptıkları yorumlarda takımın en tehlikeli ismi olarak Burak Yılmaz’ı gösterdiler. Grubun ilk sınavında Anderlecht’e karşı son saniyelerde golünü atan Sarı-Kırmızılı oyuncu da, kendi adına geçen sezonki hayal kırıklığını unutturmak istiyor. Kendi atacağı gollerden ziyade takımının galibiyetine odaklandığını belirten Burak, yine de kendisinin görevinin gol atmak olduğunu hatırlatıp, elinden geleni yapacağını söyledi. Arsenal’in hocası Arsene Wenger’in de savunma oyuncularını Burak Yılmaz konusunda uyardığı ve kendisine özel önlem alacağı belirtildi. İngilizler ayrıca Wesley Sneijder’den çekindiklerini belirtirken, kaleci Muslera’ya da övgüler yağdırdılar.

YORUMLAR 5
  • ZiyaretÇi 9 yıl önce Şikayet Et
    hahaa işte buna gülerim
    Cevapla
  • Ali Kemal 9 yıl önce Şikayet Et
    düşünün artık en tehlikeli ismi =)
    Cevapla
  • Bilal 9 yıl önce Şikayet Et
    Korkmayın ingilizler burak kazmanın tekidir ama iyi çocuktur,tipine aldanmayın.
    Cevapla
  • haaaa... 9 yıl önce Şikayet Et
    başak söze gerek yok sadece GS ın düştüğü duruma üzülüyorum
    Cevapla
  • zoruna mı gitti 9 yıl önce Şikayet Et
    biz galatasarayız burak yılmaz kadar gol atan bir fb li türk futbolcu var mı şamp.liginde göster bakalım. GS maddi olarak iyi olmayabilir ama her zaman avrupa da bir devdir ve bu da bir gerçektir. uefa sitesinde şampiyon apoleti ile anılıyor.
    Cevapla