Adnan Polat: Şerefli bir şekilde 8. olduk

Kongre havasına giren G.Saray'da eski başkanlardan Adnan Polat, Telegol'e oldukça sert açıklamalarda bulundu.

Adnan Polat:  Şerefli bir şekilde 8. olduk
Adnan Polat: Şerefli bir şekilde 8. olduk
GİRİŞ 30.09.2014 03:48 GÜNCELLEME 30.09.2014 04:34

Adnan Polat: G.Saray'da herkes birbiriyle kavgalı. G.Saray'ın mal varlığı gaddarca, bonkörce harcandı. 2011 kongresi kara bir leke. Beni görenler artık 'özür' diliyor, çünkü bana 'organize saldırı' oldu. Başkanlık 'cesaret' ister

Kongre havasına giren G.Saray'da eski başkanlardan Adnan Polat, Telegol'e oldukça sert açıklamalarda bulundu. "Benimle ilgili bir şey olmadan konuşmama kararı almıştım. Ama son zamanlarda beni gündeme getirdikleri için cevap vermek zorumda kaldım" diye söze başlayan Polat, şöyle devam etti: 2011'deki kongre bana göre 'kara' bir leke. Beni görenler artık benden özür diliyor. Çünkü bana 'organize' saldırı oldu. Galatasaray'a zarar verenleri kapının önüne koydum. G.Saray liseli çocukları kandırdılar. G.Saray'a başkan olmak cesaret ister. Aysal, kendine güveniyorsa aday olsun, yarışa girsin...

SIKINTILAR 10 YILDA ANCAK KAPANIR
G.Saray'da ekonomik kriz olduğunda kimsenin ortalıkta gözükmediğini, işler iyi gittiğinde herkesin ortaya çıktığını kaydeden Polat, şöyle konuştu: "G.Saray'ın mal varlığı 'gaddarca', 'bonkörce' harcandı. Yani; ekonomik ve sosyal olarak 'Deniz Bitti!' G.Saray'ın son dönemde ortaya çıkan sıkıntıları 10 yılda ancak kapanır. Ben başkan olduğumda kendi paramı harcarım ama Galatasaray'ın parasını istediğim gibi harcayamam. Bu konuda da hiç kimseye tolerans göstermem. Varlık satışı yaptılar. Usulsüz bir şekilde hisseleri sattılar, suç işlediler!"

BİZ ŞEREFLİ BİR ŞEKİLDE 8. OLDUK!
3 Temmuz sürecine de değinen Polat, sözlerini şöyle tamamladı: Tek istediğim sürecin işlemesiydi. Ama rakiplerimizin, ya da orada ismi geçen kişilerin mahkum olmaları için uğraşmazdım. Tüm rakiplerimiz şike davasına bulaşmışken biz o süreçten 'tertemiz' çıktık. Ama bazıları 'büyük ağabeylik' yapacakken 'düşene vurmayı' seçtiler. Herkes şikeye bulaşmışken, federasyonla birlikte herkes bizi 'çapraz ateşe' tutarken, biz 'şerefli' bir şekilde 8. olduk. Şampiyonluktan da önemli bu benim için. G.Saray'da hizmetler cezasız kalmaz!

ALP BEY, TECRÜBELİDİR 'İŞ BARIŞI' SAĞLAR
G.Saray'da herkesin birbiriyle kavgalı olduğunu belirten Polat, "Kavga ortamı var.Alp Bey çok tecrübelidir. 'iç barış'ı sağlar. 'Genel' barış yapılması lazım. Alp Yalman'a 'isterse' her türlü yardımı yaparım. Galatasaray, samimiyetsizliğin en hat safhada olduğu bir dönemi yaşıyor. Galatasaray batmaz, herkes uğraşsa da batmaz. Sıkıntılı dönem yaşayacaktır. Galatasaray'ın büyüklüğünü herkes bilir" şeklinde konuştu.