G.Saray'da 2 futbolcudan şok sözler!

Galatasaray'da iki futbolcusunun yönetimden dert yandığı iddia edildi. Yaşanan gelişmeler burada...

G.Saray'da 2 futbolcudan şok sözler!
G.Saray'da 2 futbolcudan şok sözler!
GİRİŞ 23.09.2014 09:09 GÜNCELLEME 23.09.2014 09:09

Galatasaray sezona istediği gibi bir başlangıç yapamadı. Süper Kupa’yı kaybettikten sonra Şampiyonlar Ligi’nde Anderlecht önünde oynanan kötü oyun ve son dakikada kurtarılan bir puanla eleştirilmeye başlanan Galatasaray’da kritiklerin oranı Balıkesirspor maçı sonrasında zirve yaptı.

Bunun üzerine devreye giren Aysal, eleştirilerin önüne set çekti. Aysal, takımın kötü gidişinde tek sorumlu olarak gösterilen ve hedef tahtasına yerleştirilen İtalyan teknik direktör Cesare Prandelli’ye tam destek verdi.

GÖRÜŞME TESİSLERDE YAPILDI

Sarı-kırmızılıların 1 numarası, Prandelli’ye ve takıma güvendiğini bizzat kendilerine söyledi. Dün sabah Florya Metin Oktay Tesisleri’ne giden Başkan Ünal Aysal, İtalyan futbol adamı ve futbolcularla kısa bir görüşme gerçekleştirdi.

Aysal, Prandelli’ye medya başta olmak üzere çeşitli çevrelerden gelen tepkilere aldırmamasını isteyerek, “Kulağınızı her şeye kapatın. Ben sizin içinizde cesaret olduğunu iyi biliyorum. Sizden ricam sahaya yüreğinizi koymanız” dedi.

PERDE ARKASI

Eski Başkan Faruk Süren’in “Beraber aynı masada tost dahi yiyemediler. Bir bütün olamadılar” diyerek eleştirdiği G.Saray Yönetimi’ne bir mesaj da futbol takımından geldi. 2013 Mayısı’na kadar Florya’da ‘ağabey’ modeline alışık olan ve her sıkıntılarında yakın ilgi gören G.Saray Takımı 1.5 yıldır yalnız kaldı.

2 FUTBOLCUDAN İLGİNÇ SÖZLER!

”Erken seçim kararı sizi etkiler mi” sorusu sorulan iki futbolcu “Başkan Ünal Aysal ve Lutfi Arıboğan’dan başka yönetici tanımıyoruz ki” cevabını verdi.

Yani 1.5 yıl önce Futbol Komitesi’nin lağvedilip Florya’dan sorumlu bir yönetici olmaması takımı olumsuz etkiledi. “Florya’ya eskisi gibi hiçbir yönetici gelmiyor” diyen oyuncular “Takımla ilgilenen hiçbir yönetici yok. Kritik süreçlerde ve geçiş dönemlerinde hep yalnız kaldık” dediler.

BİLDİRİ ÇOK ETKiLEMiŞTi

Kötü zamanlarda yalnız kaldıklarını belirten futbolcular “Yönetim, destek olmak yerine zor dönemlerde hep bizi eleştirdi” yorumunu yaptı.

G.Saraylı futbolcuları geçen yıl en çok etkileyen olay 2-0 mağlubiyetle sona eren Chelsea maçı sonrasında 20 Mart’ta, resmi internet sitesinden yapılan ve ilk kez açıkça oyuncuları eleştiren bildiriydi.