Olay sözler: 'Hocam bu teklifi reddedin' dedik

G.Saray'ın eski yöneticisi Sedat Doğan katıldığı programda Terim'in sarı kırmızılı kulüpten ayrılış süreciyle ilgili olay açıklamalar yaptı.

Olay sözler: 'Hocam bu teklifi reddedin' dedik
Olay sözler: 'Hocam bu teklifi reddedin' dedik
GİRİŞ 23.09.2014 01:48 GÜNCELLEME 23.09.2014 01:48
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Başkan Ünal Aysal'ın Fatih Terim ile Avrupa'da kupa kazanmak istediğini söyleyen Doğan, Terim'in TFF ile Nisan ayında anlaşma sağladığını söyledi.

İşte Doğan'ın o çok konuşulacak sözleri;

"Ünal Aysal, Fatih Terim'le Avrupa finali oynamak ve kupa kaldırmak istedi. Fatih hocanın döneminde 120 milyon dolar oyuncu bonservisi ödendi." 

"Terim için TFF'nin Galatasaray'dan izin alma hikayesi var ya, o hikaye. Fatih hocayla Nisan ayında görüşüldü bizden Eylül'de izin almaya gelmişler. Biz başkana, "Fatih hocaya Milli Takım için izin vermeyelim" dedik. Fatih hocaya da "Hocam bu teklifi reddedin" dedik. Milli dava falan yok, başka bir oyun var dedik."

"Hiçbirimiz Nisan ayındaki görüşmelerden haberdar değildik. Mustafa Denizli milli takımların başına getirilecekti. "Hocam gel seni bekliyoruz" dediler. Ama Denizli'ye İzmir'den buraya arabayla gelirken kimler "Ya hocam biz bunu yapamayacağız galiba" dedi açıklasınlar.

YORUMLAR 2
  • rauf 9 yıl önce Şikayet Et
    hadi be,is yapamazlar kime camur atacagizi birakin beceriksizler,takimi mahvettiniz.
    Cevapla
  • yusuf 9 yıl önce Şikayet Et
    biz o günden beri diyoruz fenerin oyunuydu fatih hocada her zaman yaptığı gibi bırakıp gitti... eleman meleman hepsi hikaye. ne hikmetse hiç bir yönetimle geçinemiyor.
    Cevapla