Selçuk İnan'dan sürpriz karar!

Anderlecht maçında sahayı ıslıklar eşliğinde terk eden Galatasaraylı oyuncu Selçuk İnan'ın İngiltere'de bir takım aradığı ileri sürüldü.

Selçuk İnan'dan sürpriz karar!
Selçuk İnan'dan sürpriz karar!
GİRİŞ 22.09.2014 13:19 GÜNCELLEME 22.09.2014 13:19
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın eleştirilen kaptanı Selçuk İnan'ın devre arasında Premier Lig'den bir takıma gidebileceği iddia edildi.

Geçen sezon sonunda Fulham'dan gelen teklifi reddeden yıldız oyuncunun Ada'dan bir takım aradığı, en azından yarım sezonluk bir değişikliğe giderek, kendini yenilemek istediği ileri sürüldü. Hatırlanacağı üzere Leicester City'nin de Selçuk'la ilgilendiği haberleri hem İngiliz medyasında hem de Türk medyasında çıkmıştı.

Selçuk'un taraftar tepkilerinin devam etmesi durumunda bu kararını uygulamaya geçirmesi bekleniyor.

YORUMLAR 4
  • tayfun temas 9 yıl önce Şikayet Et
    selçuk galatasaray dan gidecekmi galatasarayda selçuk diye bir futbolcumu var.varsa biz neden göremiyoruz sahada.selçuk inan dan bahsediyorsanız o gideli 2 sene oldu zaten ??
    Cevapla
  • bir geçek 9 yıl önce Şikayet Et
    mazlum ahı; aheste, çıkar,alma, hepsini birleştirin!
    Cevapla
  • trio 9 yıl önce Şikayet Et
    Çuvalla para al sonra top oynama sonra giderim lütfen kal. Arkadaş bu ülkede insanlar 3 kuruş maaşa çalışıyor sabajtan akşama kadar canları çıkıyor 2 dk işten kaytarabiliyorlar mı bir sürü para al sonra sahada gez herşeyi geçtim biraz iş etiği olur insanda... Gitmezsen ayıp sana.
    Cevapla
  • gitse de kurtulsak 9 yıl önce Şikayet Et
    ama gitmezki. onca para al sonra topu sağına soluna ve geriye ver. Driplink yapma. Yat aşağı ala maaşı. Niye gitsinki orada adamı öyle bi çalıştırırlar ki. Bi iki maç sonra korlar yedek kulübesine.
    Cevapla