Aysal'a şok suçlama! "Kulübü batağa sürükledi"

Eski yöneticilerden Işın Çelebi, "Biz düzlüğe çıkardık. Onlar batırdı. Hani 100 milyon dolar hibe?" dedi.

Aysal'a şok suçlama! "Kulübü batağa sürükledi"
Aysal'a şok suçlama! "Kulübü batağa sürükledi"
GİRİŞ 20.09.2014 09:03 GÜNCELLEME 20.09.2014 09:03
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da 'kaos' sürerken eski yöneticilerden Işın Çelebi, Ünal Aysal'ı ve yönetimini adeta topa tuttu. TT Arena'nın yapımında büyük emeği olan Çelebi, "Biz kulübü UEFA kriterlerine uygun hale getirdik. Para akışını normale soktuk. Stadı bitirdik. Tam düzlüğe çıktık, onlar geldi. Hani 100 milyon dolar hibe edecekti? Bırakın hibeyi, kulübü batağa sürüklediler" dedi. Adnan Polat döneminde 2. başkanlık yapan Çelebi şöyle devam etti: 


300 MİLYON TL ÖDEME!

"Ünal Aysal geldiğinden beri uzun vadeli borçlar arttı, kısa vadeli borçlar inanılmaz noktalara ulaştı. Kulüp kötüye gidiyor. Önümüzdeki günlerde ödenmesi gereken 300 milyon lira borç var." Prensip kararı aldığını ve yeni yönetimde aday olmayacağını belirten Işın Çelebi, "Ünal Aysal gelirken, '3 yıl buradayım' dedi. Her yıl seçime gidiyor. Kendi seçtiği yöneticilerle ters düşüyor. Yönetemiyor ve G.Saray'ı yönetmeye kalkıyor. Tüm suç yöneticilerde mi, yoksa sende mi?" diye konuştu. 

KIRAÇ ADAY BULMASIN!

Yönetim değişikliği yaşandığı dönemde İnan Kıraç'ın aktif bir rol üstlendiğini belirten Işın Çelebi, sözlerini şöyle tamamladı: İnan Kıraç da benim gibi bir üye ve 1 oyu var. Ünal Aysal'ı da İnan Kıraç getirdi. Şimdi başkan adayı arıyormuş. Aman hiç aramasın, Galatasaray bulur. Galatasaray büyük bir camiadır. Değerli evlatları vardır. Yanlış yapılan transferler Galatasaray kulübünü bu durumlara getirdi. Sağ beke 4, sol beke 4 futbolcu alırsan, sonuç da doğal olarak böyle olur.

YORUMLAR 1
  • bilal 9 yıl önce Şikayet Et
    yok canım adama iftira ediyorsunuz.Adam GS'yi dünyanın 17.kulübü yaptı. eeee demekki sıralamayı çıkarmak yetmiyormuş. biraz yöneticilik dersi alın bence.
    Cevapla