Galatasaray, AYM'ye gidiyor

Galatasaray'ın önde gelen bazı isimleri, Süper Kupa maçı sonrası verilen ‘seyircisiz’ cezasını Anayasa Mahkemesi’ne taşıdı.

Galatasaray, AYM'ye gidiyor
Galatasaray, AYM'ye gidiyor
GİRİŞ 19.09.2014 09:23 GÜNCELLEME 19.09.2014 13:55
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Galatasaray’ın eski yönetcisi Prof. Dr. Ahmet Özdoğan, camiadan bazı önemli isimlerin, Süper Kupa maçı sonrası TFF kurulları tarafından Sarı-Kırmızılı takıma verilen 1 maçlık cezayı Anayasa Mahkemesi’ne (AYM) taşıdıklarını açıkladı.

Özdoğan, bu isimlerden birinin çok ünlü bir hukukçu ve kulübün kongre üyesi olduğunu diğer iki- sinin ise üst düzey görevlerde bulunduğunu belirtti.Başvurunun içeriğine de değinen Özdoğan “Arkadaşlarımız Tahkim Kurulu’na dilekçe verdiler ve “Kombine almamıza karşın, bize maçı izlettirmiyorsunuz. Hakkımız gasp ediliyor' dediler. Ancak Tahkim dikkate almayınca AYM’ye bireysel başvuru haklarını kullandılar. Bu Türkiye'de bir ilktir ve çok önemli bir tutum sergilediler” dedi.

KAYNAK: BUGÜN
YORUMLAR 6
  • Cimbomlu 9 yıl önce Şikayet Et
    Fenevbahçe türk futbolunun Cehape sidir bence. Aziz yıldırım ve federasyonun başındaki tüpçü de gitmeden türk futbolu düzelmez.
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    konu fenerbahçe olunca nasılda kilişe slogan yorumculuğundan çıkıyorsun.fanatik fenerli olmasan galatasaraylı olsan paralele karşı her saldırıyı yaparsın ama aşşağıdaki yorumu yazmazdın. bu fenerli yorumcuları anlamıyorum.siyasete gündeme yorum yaparken sağduyulu havaları konu fener olunca fanatizm
    Cevapla
  • Rumidiyar 9 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray Türk futbolunun CHP`sidir.
    Cevapla
  • de get 9 yıl önce Şikayet Et
    Kanıtla!
    Cevapla
  • HAKLILIĞINI SAVUNMAK EN DOĞAL HAK 9 yıl önce Şikayet Et
    Ne paraleli arkadaş. Burada Galatasaray aleyhine verilmiş haksız bir karar var. Sadece bu karar değil son zamanlar da ki bir çok karar tarafsızlık'dan öte Galatasaray camiasını hedef alıyor. Aynı maç da Fenerbahçe de yaptı yapacağını ama ceza almadı. Hatta bir kaç sezon önce polis araçlarını bile ters cevirdiler. Ortalığı yaktılar aldıkları ceza ortada. Ne kadar komik bir durum. Galatasaray olarak kimse bizi yıkamaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle