Çarpıcı açıklama: Korktuğum için...

G.Saray'ın golcüsü Burak, Anderlecht maçında gol atmasına karşın, taraftarların tepkisinden nasibini alan isimler arasında bulunuyordu.

Çarpıcı açıklama: Korktuğum için...
Çarpıcı açıklama: Korktuğum için...
GİRİŞ 19.09.2014 04:58 GÜNCELLEME 19.09.2014 04:59
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Tecrübeli futbolcunun bu tepkilerden ne denli etkilendiği, kendi ifadelerinden net şekilde anlaşılıyor. Maçın ikinci yarısındaki bir pozisyonda ceza sahasına sağ çaprazdan sokulan Burak, topu kaleye göndermek yerine Umut Bulut’a pas vermeyi tercih edince, bu pasta da isabet sağlayamayarak, büyük tepki çekmişti.

'KORKTUĞUM İÇİN PAS VERDİM'

Pozisyonu harcayan Burak, o anla ilgili olarak çarpıcı açıklamalar yaptı. Yakın dostlarına dert yanan yıldız oyuncu, ''Önüm boştu, vuramadım korktum. Golü kaçırsam yine yuhalanacağımı biliyordum. Korktum ve daha garantide olan Umut Bulut’a pas verdim'' dedi. Son dakikada Chedjou’nun getirdiği topta golü bulan Burak Yılmaz, sevinç gösterisinde bulunmak yerine tribünleri işaret etmişti. Geçtiğimiz sezonda da tribünlerle sık sık tartışma yaşayan Burak’ın psikolojisini düzeltmek için kulüpte seferberlik var. 

SELÇUK'TAN PRANDELLİ'YE İLGİNÇ RİCA

Burak’ın en yakın arkadaşı, Anderlecht maçında oyundan çıkarken ıslıklanan Selçuk İnan da isyan bayrağı açtı. Tribün tepkisi nedeniyle hayli üzgün olan tecrübeli futbolcunun, Balıkesirspor maçında yedek kulübesinde oturmak için teknik direktörü Prandelli’ye ricada bulunduğu belirtiliyor.

Takım kaptanının da bu denli baskı altında kalması, Galatasaray’ın bu sezonki geleceği adına hiç de olumlu sinyaller vermiyor. Hatırlanacağ  üzere Selçuk, geçen sezonki Fenerbahçe derbisinde taraftardan gelen tepkiler nedeniyle formasını çıkarıp sahayı terk etmişti. Teknik heyet, Selçuk’un benzer bir davranışta bulunmasından endişe ediyor.

YORUMLAR 1
  • Bİ MELO OLAMADINIZ 9 yıl önce Şikayet Et
    Şu takım için melo gibi savaşan adam lazım... Yata yata paraları cebe indirmeyi bilirsiniz anca.
    Cevapla