Ünal Aysal'dan Selçuk ve Burak mesajı

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Burak Yılmaz, Selçuk İnan ve Veysel Sarı'ya destek verdi.

 Ünal Aysal'dan Selçuk ve Burak mesajı
Ünal Aysal'dan Selçuk ve Burak mesajı
GİRİŞ 18.09.2014 17:55 GÜNCELLEME 19.09.2014 09:15

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda Belçika'nın Anderlecht takımıyla oynanan maçta taraftarların protesto ettiği futbolcular Burak Yılmaz, Selçuk İnan ve Veysel Sarı'ya destek verdi.

Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinden başkan Aysal'ın imzasıyla yapılan açıklamada, sezonun daha başında olunduğu vurgulanarak şöyle denildi:

"Galatasaray takımına tribünlerimizin destek vermesi, hep birlikte başarıya ve hedeflerimize kitlenmemiz gerekirken, karşılaştığımız bu tatsız gelişmenin arızi olduğunu ve aylardır Galatasaray aleyhine medyada sürdürülmekte olan karalama kampanyasının da dolaylı bir sonucu olduğunu düşünüyorum. Yakın zamanda kazandığımız zaferlere, kupalara asistleriyle, golleriyle ve en önemlisi terleriyle imzalarını atmış Selçuk ve Burak, ahlaklı sporcular olduğu gibi iyi de Galatasaraylılardır. Veysel aramıza yeni katılmasına rağmen sporcu ahlakı ve mücadele isteği ile Galatasaray ruhunu ortaya koymaktadır."

Aysal, açıklamasında daha sonra şu ifadelere yer verdi:

"Sporcu kaybetmenin kolay, kazanmanın ise zor olduğunu hepimiz geçtiğimiz yıllardaki tecrübelerden gayet iyi biliyoruz. Futbolculara zor günlerinde, formsuz dönemlerinde destek olmak, onları teşvik ederek ve alkışlayarak bu dönemlerini hızla atlatmalarını sağlamak, Galatasaray tribünlerinin geçmişten beri çok güzel yaptığı, birçok kulüp tarafından örnek alınan ve gıptayla bahsettikleri bir yönüdür. Önümüzdeki bu uzun yolda taraftarlarımızın takımımıza ve tüm oyuncularına destek vereceklerine inancım tamdır."