Muslera: Yaşananlara inanamıyorum

Muslera, Anderlecht maçında taraftarın tepkisinin ardından içini yöneticilere döktü.

Muslera: Yaşananlara inanamıyorum
Muslera: Yaşananlara inanamıyorum
GİRİŞ 18.09.2014 03:02 GÜNCELLEME 18.09.2014 03:02

Burak Yılmaz'ın Anderlecht ağlarını sarsmasının ardından taraftara dönerek takım arkadaşını koruyarak 'fırça atan' Muslera, soyunma odasında da bu tavrını korudu...

Tribünlerin bir kısmının tepkisini çeken Burak, Veysel ve Selçuk'a tek tek sarılan Uruguaylı file bekçisi tüm takım arkadaşlarını bu isimlerin etrafında toplayıp moral verirken sonrasında ise hem teknik heyet ile hem de yöneticilere içini döktü.  
 
Muslera'nın sözlerini arkadaşları da duyarken Uruguaylı bu sözlerinin tüm yöneticilerin de kulağına gitmesini istedi ve şunları söyledi: 
 
‘GURUR DUYUYORUM’
 
"Ben taraftar ne derse yapıyorum, hiçbir zaman da onları kırmamaya çalışıyorum. Bu tavrım böyle de devam edecek. Bu takımın bir parçası olduğum için geldiğim günden beri gururluyum. Ancak takım kaptanı Selçuk'a, Burak'a, ilk kez Şampiyonlar Ligitecrübesini yaşayan Veysel'e yapılanlara hayret ettim.
 
‘ESKiSi GiBi OLALIM’
 
İlk maçımızda yaşananlara inanamıyorum. Stadımızda daha önce bu tarz bir hareketle karşılaşmadım. Bu bizi olumsuz etkiler. Arena'da böyle ortam bir daha olmamalı. Lütfen taraftarımıza bunu bir şekilde anlatın, bilsinler. Eskisi gibi olalım. Biz birlik olduğumuzda başarı geliyor. Herkes böyle davranmalı."