Ümit Karan G.Saray'ı yerden yere vurdu!

Ümit Karan, Anderlecht karşılaşmasının ardından sarı-kırmızılıların oyununu değerlendirirlen Selçuk ve Pandev hakkında da konuştu.

Ümit Karan G.Saray'ı yerden yere vurdu!
Ümit Karan G.Saray'ı yerden yere vurdu!
GİRİŞ 17.09.2014 15:14 GÜNCELLEME 17.09.2014 15:14
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın eski futbolcularından Ümit Karan, Anderlecht karşılaşmasının ardından sarı-kırmızılıların oyununu değerlendirirlen Selçuk ve Pandev hakkında da konuştu  

Galatasaray'ın eski futbolcularından Ümit Karan, Anderlecht karşılaşmasının ardından Telegol mikrofanlarına açıklamalarda bulundu.

Sarı-kırmızılıların Anderlecht'e 2 puan bırakmasını eleştiren Karan, Goran Pandev transferini de eleştirdi.

Sarı-kırmızılı takımın eski golcüsü, "Açıkcası stada çok ümitli gelmiştim. Bence Anderlecht şu anda Şampiyonlar Ligi'nin en zayıf takımı. Kaybettiğin 2 puan var. Zaten seyirci de tepkisini koydu. Futbolcular güvenini kaybetmiş" dedi.

Goran Pandev hakkında, "Bence çok gereksiz bir transfer. Çok da fazla süre buldu maçta. Yani ilk yarıda denedin, Baktın olmuyor çıkartacaksın. O kadar zaman bulması bile mucizeydi. İyi bir transfer olmamış Galatasaray için. Bunun gibi binlerce Türk oyuncu var. Pandev yerine Olcan ya da Tarık gibi oyuncularla maça başlayabilirdi. Şu kadro olmamış" sözlerini kullandı.

Selçuk İnan için yapılan eleştirilere de değinen Karan, "Onun hep arkasında durduk, kendisini bulması gerekiyor. Hoca fırsat veriyor, artık bir şeyler yapması lazım. Seyircinin tepkisi olağan şeyler, iyi oynayınca yine seyirciyi arkasına alabilir" açıklamasını yaptı.

YORUMLAR 2
  • ahmet 9 yıl önce Şikayet Et
    pandev buraktan 3 kat daha iyidir boş konuşmuş
    Cevapla
  • sami tümer 9 yıl önce Şikayet Et
    evet pandev gibi 1000 lerce türk oyuncu var ama istedin mi 5 milyondan açıyorlar ağızlarını
    Cevapla