Şok iddia! Ünal Aysal istifa edecek!

Galatasaray'da başkan Ünal Aysal'ın istifa edebileceği iddia ediliyor.

Şok iddia! Ünal Aysal istifa edecek!
Şok iddia! Ünal Aysal istifa edecek!
GİRİŞ 17.09.2014 11:03 GÜNCELLEME 17.09.2014 11:08
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

AYSAL'IN KRİTİK DİVANI 17.00’DE

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, yeni şirket yapılanmaları için istediği olağanüstü genel kurul talebi hakkında bugün olağanüstü toplanacak Divan Kurulu karşısında hesap verecek.

Başkan Ünal Aysal, amatör branş olarak görülen basketbol ve voleybol şubelerinin ayrı birer A.Ş. dönüştürülmesi ve ayrıca kulübün gayrimenkul varlıklarını kapsayan Gayrimenkul A.Ş'nin neden kurulması gerektiği yolunda Divan Kurulunu ayrıntılı bilgilendirecek. Ancak sarı kırmızılı kulübün Şampiyonlar Ligi'nde grubun en zayıf takımı olarak görülen Anderlecht karşısında beraberliği son dakika golüyle kurtarabilmesi başkan Ünal Aysal'ın da yönetimin de kredisini zora soktu.

Galatasaray camiasının ileri gelenleri başkan Ünal Aysal'ın kulübün mali yapısını düzeltemediğini ancak futbolda elde edilen 2 şampiyonluk ile yönetimini ayakta tuttuğunu öne sürerek, başkan Ünal Aysal'ın oluşturmaya çalıştığı yeni şirket yapılanmalarına şüpheyle bakıyor. Bu yüzden bugün 17.00'de Ali Sami Yen Spor Kompleksi TT Arena Batı VIP 5 Çok Amaçlı Toplantı Salonu'nda yapılacak divan toplantısında başkan Ünal Aysal'ı sıcak saatler bekliyor.

İSTİFA İDDİASI

Zor günler geçiren Aslan'da Ünal Aysal'ın üzerindeki baskı da artıyor. Başkanın Riva'nın satışı, basketbolu anonim şirket haline getirmek için yetki istemesine sıcak bakmayan üyeler bugün toplanıyor.

Fotomaç'ın iddiasına göre; Olağanüstü divan kurulu toplantısından olumsuz karar çıkarsa Aysal'ın istifa edeceği söyleniyor. Yönetimde de derin çatlaklar var.

YORUMLAR 4
  • İnşaallah 9 yıl önce Şikayet Et
    Muslera,Snijder dışında hepsini al git be adam...
    Cevapla
  • ibrahim yıldız 9 yıl önce Şikayet Et
    6s nin tff ile arası bozuk, tbf ile arası bozuk, tkbl ile arası bozuk, kürek fed. arası bozuk ve en önemlisi yatırımcısı ile mahkemelik. ünal aysalın 6s yi getirdiği durum bu. bir sene önce yazdığımda bunlar iyi günlerin demiştik.
    Cevapla
  • Abbas AKGÜL 9 yıl önce Şikayet Et
    İsabet olur geç bile kaldı istifası takımı mahfetti şidi de istifa ediyormuş defolsun gitsin Fatih TERİMİ gönderenin ne işi var galatasarayda
    Cevapla
  • Ersin candan 9 yıl önce Şikayet Et
    Zaten durduğu hata. Yürüsün gitsin giderken kapıyıda çeksin
    Cevapla