Prandelli rüzgarı! "Bundan sonra kimse..."

Şampiyonlar Ligi’ndeki Anderlecht maçı öncesi basın toplantısı düzenleyen Prandelli’nin, Sneijder ile ilgili sözleri gündem oluşturdu.

Prandelli rüzgarı! "Bundan sonra kimse..."
Prandelli rüzgarı! "Bundan sonra kimse..."
GİRİŞ 16.09.2014 09:11 GÜNCELLEME 16.09.2014 09:11

Eskişehir maçında oyundan alınınca soyunma odasına giden Hollandalı futbolcunun özelinde tüm takıma seslenen İtalyan hoca, “Bundan sonra benden izin almadan soyunma odasına giden futbolcu göremeyeceksiniz. Bugünden itibaren yeni kural listesi hazırladık. Artık daha organize olacağız” ifadesini kullandı. Buna karşılık Sneijder’in form durumunun giderek yükseleceğine dikkat çeken Prandelli, “Sneijder’in en önemli futbolcularımızdan biri olduğunu düşünüyorum. Dünya Kupası’ndan önce 5 ay çok üst düzey performans gösterdi. Dünya Kupası’nın ardından biz kendisini tam olarak hazırlayamadık ve şimdi yavaş yavaş hazırlıyoruz. Her maç daha iyi olacak” yorumunu yaptı. 

Napoli örneğini hatırlattı

Anderlecht’e karşı dikkati olmaları gerektiğini vurgulayan İtalyan çalıştırıcı, “Takım olarak çok yetenekli oyunculara sahipler hem çok genç hem de çok istekliler. Kendilerini göstermek isteyeceklerdir, dikkatli olmamız gerekiyor” dedi. Grupta herhangi bir puan hedefleri olmadığını, sadece gruptan çıkmak istediklerini belirten tecrübeli hoca, geçen sezon Napoli’nin 12 puanla gruptan çıkamadığını hatırlattı. 

‘Yakında ofans da düzelecek’

Prandelli, geride kalan maçlarda Galatasaray’ın savunmada iyi bir görüntü vermesine karşın, hücumda etkisiz kaldığı yönündeki bir yorum üzerine, “Ama takımda defansif oyunu ve organizasyonu oturtursak, ofansif olmayı başarabiliriz. Tabii ki ileride daha fazla oyuncuyla bulunmalıyız” cevabını verdi. İtalyan hoca ayrıca Arena’nın büyüleyici bir stat olduğunu ve taraftarla buluşacakları için daha güçlü olacaklarını kaydetti. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL