Prandelli'nin Devler Ligi hedefi

Teknik Direktör Prandelli, Şampiyonlar Ligi'nde bir puan hedefi koymadıklarını, sadece gruptan çıkmayı hedeflediklerini söyledi.

Prandelli'nin Devler Ligi hedefi
Prandelli'nin Devler Ligi hedefi
GİRİŞ 15.09.2014 18:21 GÜNCELLEME 15.09.2014 18:21

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, Şampiyonlar Ligi'nde bir puan hedefi koymadıklarını, sadece gruptan çıkmayı hedeflediklerini söyledi.

Yarın akşam Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda Anderlecht ile oynanacak karşılaşma öncesinde Türk Telekom Arena Stadı'nda düzenlenen basın toplantısına katılan İtalyan teknik adam, enteresan bir takımla oynayacaklarını belirterek, "Organize, genç ve enteresan takıma karşı oynayacağız. Üç puanı almak istiyoruz. Taraftarımızla beraber üç puanı almaya gayret edeceğiz." dedi.

Bir gazetecinin, "Gruptan çıkmak için bir hedefiniz var mı?" sorusuna Prandelli, "Geçen seneye baktığınız zaman Napoli grupta 12 puan aldı ama çıkamadı. Biz sadece gruptan çıkmayı hedefliyoruz." karşılığını verdi.

"Bu sene için Şampiyonlar Ligi'nde hedef nedir? Ligde şampiyonluk mu Avrupa'da başarıyı mı tercih eder?" sorusuna ise Prandelli, "Başarı açısından seçim yapma hakkımız yok. Biz Galatasarayız. Her maçı, her kulvarı aynı şekilde önemsiyoruz. Her maçı tek tek oynayıp ilerleyeceğiz." cevabını verdi.

Sneijder'in son durumu hakkında ise tecrübeli hoca, şunları dile getirdi: "Önemli bir futbolcu, Galatasaray'ın en önemli futbolcularından birisi. Dünya Kupası'ndan sonra kendisini hazırlıyoruz. Kendisi daha iyi de olacak."

"KİMSE İZİN ALMADAN SOYUNMA ODASINA GİDEMEYECEK"

Öte yandan Eskişehirspor ile oynanan lig maçında Sneijder'in oyundan çıkıp direk soyunma odasına gitmesi ile ilgili olarak Prandelli, "Yarın motive olmuş bir futbolcu seyredeceğiz. Bundan sonra benden izin almadan soyunma odasına giden futbolcu görmeyeceksiniz. Yeni bir kural listesi hazırladık. Herkes bu kurala uyacak." ifadelerini kullandı.

4 yıl önce Şampiyonlar Ligi'nde Fiorentina'nın başında görev yaptığı hatırlatılarak, "Lig maçı ile Şampiyonlar Ligi maçına konsantre olmak arasındaki fark nedir?" şeklindeki soru üzerine İtalyan hoca, şöyle konuştu: "Şampiyonlar Ligi'nde herkesin gözünün önünde oluyorsunuz. Bazı takımlar çok çalışıp devamlılık getirebiliyor. Kendi değerlerimizin farkında değiliz. Bu da bizim avantajımız olacak."

Kadro dizilişi ile ilgili gelen soruyu cevaplandıran Prandelli, "Değişiklikler olacak mı yarın göreceğiz. Eskişehir maçında Burak ve Bruma vardı. Biz orta sahamızı daraltıp daha komple oynamaya çalışacağız. Değişiklikleri göreceksiniz." şeklinde konuştu.