Kimse bunu beklemiyordu! Sabri şoke etti!

Transfer dönemi yarın bitecek ama emektar kaptan gelen tekliflere cevap bile vermedi. Sabri, affedilmez ise yeşil sahalara veda edecek.

Kimse bunu beklemiyordu! Sabri şoke etti!
Kimse bunu beklemiyordu! Sabri şoke etti!
GİRİŞ 31.08.2014 11:18 GÜNCELLEME 31.08.2014 11:18
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kaptan gemisini terk etmiyor... Galatasaray’a yıllarını veren ama Cesare Prandelli tarafından kadro dışı bırakılan Sabri Sarıoğlu, sarı kırmızılı renklerden kopmamakta kararlı. Transfer dönemi yarın bitecek ama Reis’in durumu hala meçhul... Kasımpaşa, Kayseri Erciyesspor, Bursaspor ve Gaziantepspor’un tekliflerine cevap vermeyen Sabri, kadro dışı kalsa da Galatasaray’da yeşil sahalara veda etmek istiyor.

Gelen tekliflere karşın Sabri 4’ü altyapıda olmak üzere 15 yılını verip yetiştiği Galatasaray kulübü çatısı altından ayrılmayı süresi daralsa da düşünmüyor ve yakın çevresine “G.Saray’da başladım, G.Saray’da bu işi bırakırım” diyor.

GEMİLERİ YAKTI

A2 ile idmanlara çıkan Sabri. affedilmemesi halinde sezon sonunda futbol kariyerine nokta koymayı planlıyor.

Lisansı çıkmazsa A2’de de oynayamaz

Galatasaray, TFF’ye lisans başvurusu yaptığı oyuncuların listesini gönderdi ve Sabri’ye yer vermedi. Bu liste transferin son günü yeniden revize edilecek. 1 Eylül’de o listede Sabri olmazsa, emektar kaptan A2’de bile forma giyemeyecek. Sabri Ocak ayını bekleyecek.

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 4
  • yuksel tosun 9 yıl önce Şikayet Et
    söz. Sabri, 15 yıldır galatasaray'da oynadı, buna şükrettsin ve futbolu bıraksın yeter desin.
    Cevapla
  • hakkımhakkım 9 yıl önce Şikayet Et
    yerli oyuncuya ligde ihtiyaç varken.... Veysel sarının,bursa maçında volkan karşısında düştüğü durumu gördük. bence sabiryi ligin devamında çok arayacak gs.
    Cevapla
  • bir taraftar 9 yıl önce Şikayet Et
    Sabri GS'de temel taştır.. Cesareti ve Galatasaray sevgisi yeteneğinin çok üstünde. Fazla bir şey yapamıyor olsa da takımı sürekli ateşliyordu. Süper Kupa maçında Sabri olsaydı maçı Galatasaray kazanırdı. Yeteneğinden değil, takımı ateşlemesinden. Bazen üst düzey başarı göstermesi de cesaret ve sevgiden dolayı. Yedek kulübesinde böyle bir oyuncu her takıma lazım.
    Cevapla
  • kadir tartar 9 yıl önce Şikayet Et
    ...... şutları her ne kadar isabetli olmasada bu kararı isabetli olmuş bence=).hep şaşırmışımdır bir çok yeteneksiz oyuncu üst düzey takımlarda nasıl oynamıştır diye.türk futbolunun neden dünyada bir yere gelmediğinin en açık kanıtıdır...
    Cevapla