Prandelli’den şaşırtan yorum

Otoriteler, Süper Kupa maçının ardından Burak Yılmaz ve Selçuk İnan'ı kötü performansları nedeniyle eleştirmişti.

Prandelli’den şaşırtan yorum
Prandelli’den şaşırtan yorum
GİRİŞ 29.08.2014 08:08 GÜNCELLEME 29.08.2014 08:08
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ancak İtalyan teknik adamın iki futbolcusunun formundan da memnun olduğu ortaya çıktı. Selçuk’un topu kaybedeceği sırada en yakın arkadaşına aktarmasının Prandelli’yi memnun ettiği ancak öğrencisine daha fazla ileriye oynaması telkininde bulunduğu öğrenildi. Burak’ın ise ayağına gelen topları iyi değerlendirdiği yorumunda bulunan İtalyan hoca, topla buluşma konusunda daha istekli olması uyarısında bulundu.

YORUMLAR 3
  • şafak karanlık 9 yıl önce Şikayet Et
    selçuk ve burak. türk futbolunun şu anda en iyi oyuncularından ikisi.bunların oynadıkları futbola bakınca bizim futbolumuz her yıl daha da kötüye gidiyor.ama bu oranda aldıkları ücret artıyor bu nasıl iş anlamadım gitti?
    Cevapla
  • temel candan 9 yıl önce Şikayet Et
    eleştirileri okuyunca anlaşılıyor. mevcut çalışmalarının idda edıyrum en az bır katı daha çalışmalılar bu halı ile evde oynarlar avrupa standart başka kardeşim bırakın onu bunu her taraf zenci olmuş bır sorun neden? çıta bızım gördüğümüzden yukarda avrupalı disiplini bile yetmıyor nerdeyse çok ama çook çalışmaları gerekir geris boş bu seviye ıle masal
    Cevapla
  • No FEAR!!! 9 yıl önce Şikayet Et
    oğuz çetin geldi aklıma. vladimir beshnascht diye bir forvetimiz vardı.adam sahada tel tel dökülüyordu maç sonu sordular oğuza neden oyunda tuttunuz diye.ben ondan memnunum o dediklerimi sahada uyguluyor dedi.sanki adama sahaya çık hiç bişey yapma demiş gibi.prandelli de o hesap.sanki selçukla burağa bişey yapmayın demiş gibi :)
    Cevapla