Aysal'dan kura yorumu: Yurt dışında...

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Şampiyonlar Ligi eşleşmesi sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Aysal'dan kura yorumu: Yurt dışında...
Aysal'dan kura yorumu: Yurt dışında...
GİRİŞ 28.08.2014 21:08 GÜNCELLEME 28.08.2014 22:31

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde zor bir kura çektiklerini belirterek, "Ancak Galatasaray bununla başa çıkacak güçte" dedi.

Aysal, Galatasaray'ın, Monako'daki Grimaldi Forum'da yapılan kura çekiminde İngiltere'nin Arsenal, Almanya'nın Borussia Dortmund ve Belçika'nın Anderlecht takımlarıyla eşleşmesiyle ilgili açıklamada bulundu.

Zor bir kura çektiklerini dile getiren Aysal, "Takımlara baktığımız zaman gerçekten zor bir kura. Ancak Galatasaray bununla başa çıkacak güçte. Bir yandan dışarıda da kendi evimizde gibi oynayacağız. Çünkü Almanya'da her zaman olduğu gibi taraftarlarımızın desteği devam edecek. Belçika aynı şekilde. Bir tarafta da İngiltere var. Arsenal her zaman bizi iyi ağırlamıştır. Onların stadında güzel hatıralarımız var. Tahmin ediyorum güzel bir sezon geçireceğiz" diye konuştu.

Transfer çalışmalarıyla ilgili de açıklamada bulunan Ünal Aysal, şunları kaydetti:

"Transferde bizim iki yönlü sıkıntımız var. Bazı oyuncuların gitmesi gerekiyor ki bazıları da gelebilsin. Bu yabancı kuralı nedeniyle iki yönlü sıkıntımız var. Sadece almak değil, bir de göndermek var. Bunların hepsi ciddi çalışma gerektiriyor. Gece gündüz çalışıyoruz. Süremiz de pazartesi günü dolduğuna göre bunu da başarmak zorundayız. Başaracağız da. Transferde gidenler 3-4, gelenler 2-3 olacak."