Prandelli'nin gönderin dediği 3 sürpriz isim!

Prandelli, gönderilmesi ve yerine yeni oyuncu transfer edilmesi yönünde rapor verdiği 3 ismi açıklayınca G.Saray yönetimi şaşkına döndü.

Prandelli'nin gönderin dediği 3 sürpriz isim!
Prandelli'nin gönderin dediği 3 sürpriz isim!
GİRİŞ 27.08.2014 08:43 GÜNCELLEME 27.08.2014 09:32
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Tümspor Spor Servisi

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, daha önce kadroda görmek istemediği Lucas Ontivero, Dany Nounkeu, Sabri Sarıoğlu, Yiğit Gökoğlan, Engin Baytar ve Emmanuel Eboue'nin yanına 3 ismi daha ekledi.

Takımın 3. kaptanı durumundaki Hakan Balta, Veysel Sarı ve Yekta Kurtuluş'u yetersiz bulduğunu belirten Prandelli acilen yerli futbolcuya ihtiyaç duyduğunu yönetime bildirdi.

Prandelli'nin Galatasaray'da oynayacak kapasitede olmadığını belirttiği üç ismin takasta kullanılabileceğini, bu oyuncuların yerine ilk 11'de direk olarak forma giyebilecek kalitede futbolcuların transfer edilmesi yönünde rapor verdiği öğrenildi.

YÖNETİM ŞAŞIRDI

Hakan Balta'nın takım kaptanı olduğunu, zaten Galatasaray'da son yılını geçirdiğini Prandelli'ye belirten yöneticiler, Veysel Sarı ve Yekta Kurtuluş isimlerinin gönderilmesine ise kesinlikle karşı çıktı.

Sarı-Kırmızılı takımın üst düzey yöneticileri, Prandelli'yle yapılan görüşmede bu seviyede yerli futbolcu bulamayacaklarını ve kulübün içinde olduğu maddi krizi anlattı.

YORUMLAR 5
  • ali uluışık 9 yıl önce Şikayet Et
    O ZMAN SEN ÇEK GİT. veysel sarı gibi kaliteli bir futbolcuyu gönderme cehaletini gösteren bir hocaya denilebilecek tek şey buyur kapı burada çek git demek olur. biri gitti diğeri geldi. yönetim adam gibi hoca bulamadı bir türlü. süper kupada takım rezildi be adam. sen hazırlık maçı bile oynatmadığın takımına hücumu, şut çekmeyi unutturmuşken nasıl o gitsin bu gitsin dersin be. sen çek git hemen. bu takım izlenmez. yöneticiler 2. kez çuvalladılar. yönetimde gitsin hemen. mahvettiniz takımı be.
    Cevapla
  • suphi urfalı 9 yıl önce Şikayet Et
    Aklımın ermediği. bir durum nasıl olduda gs bu adamı teknik direktör olarak aldı.menejer başarısı mıdır acaba
    Cevapla
  • HAKAN İNCEOĞLU 9 yıl önce Şikayet Et
    EKMEKSİZ YEKTA. hayatında hiç mi penaltı kullanmadın. böyle ekmeksizleri göndermek bence en doğru karar
    Cevapla
  • Bir Yorum 9 yıl önce Şikayet Et
    nihayet. hakan baltanın bir baltaya sap olamayacağını anlayan biri çıktı.birde milli takıma alıyorlar.(efendiliğine ve kişiliğine diyecek yok.)
    Cevapla
  • sezgin vaatansever 9 yıl önce Şikayet Et
    ne var ne yok satacak. bence siz vakit geç olmadan prandelliyi gönderin bu adam birşeyden anlamıyor
    Cevapla